رئیس سازمان نظام مهندسی کشور با اشاره به اینکه وجود ۴.۵ میلیون واحد مسکونی خالی از سکنه نشان از ضعف در برنامهریزی دارد، گفت: یکی از ارکان کیفیت زندگی در شهرها نگاه مهندسی نه تنها به ساختوساز که به حوزه مدیریت شهری است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فرجالله رجبی امروز در کنفرانس نقش مهندسی مکانیک در ساختوساز شهری، گفت: چنین نشستهایی به تأثیر مهندسی در ساختوساز ارزش بیشتری خواهد داد، چرا که یکی از ارکان کیفیت زندگی در شهرها نگاه مهندسی نه تنها به ساختوساز که به مدیریت حوزه شهری است.
وی با اشاره به اینکه امروز مسئولان باید توجه بیشتری به مهندسان داشته باشند، گفت: مدیریت کشور نیاز به نگاه مهندسی دارد، زیرا مهندسان یا راه میسازند و یا راهی پیدا میکنند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشور تأکید کرد: وجود ۴.۵ میلیون واحد مسکونی خالی از سکنه در کشور به دلیل ضعف در برنامهریزی است که نتوانسته عرضه و تقاضا را با یکدیگر هماهنگ کند.
وی اضافه کرد: مهندسان در صف اول برای عبور کشور از بحران کنونی که همانا رکود اقتصادی است قرار دارد؛ بنابراین مهندسان میتوانند در حوزه منابع و تولید و مصرف انرژی که کشور با آن روبهرو است، کمکهای زیادی انجام دهند.
رجبی ادامه داد: به عنوان حمایت از بهرهبرداران در حوزه ملی و جهانی با مسائلی روبهرو هستیم که در بخش مصرف آب، تولید، کارگاه، انرژی و کاهش مصرف انرژی و شهرهای مقاوم و پایدار در آن تعریف شده باشد، پس مسائل ریزگردها و بحث کیفیت زندگی در شهرها از ارکانی است که نیازمند به مدیریت قوی ساختوساز است.