معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در توضیح این برنامه گفت: تمام ایرانیان در سن ۴۰ سالگی تحت معایناتی نظیر سنجش وزن، اندازه گیری دور شکم و... قرار خواهند گرفت و افرادی که در معرض سکته قلبی قرار دارند شناسایی میشوند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، «رضا ملکزاده» معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در حاشیه نوزدهمین کنگره بینالمللی تازههای قلب و عروق ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در زمینههای مختلف پزشکی پیشرفتهای بسیار خوبی صورت گرفته است.
وی افزود: یکی از مهمترین علل مرگ درایرانیها سکته قلبی است که درصد زیادی از افراد در سن ۵۰ سالگی دچار این عارضهمیشوند. یکی از برنامههای مهمی که در وزارت بهداشت در حال اجرا شدن است موضوع پیشگیری از بیماریهای قلبی بوده که برای این موضوع طرح بزرگ ملی برنامه ریزی شده است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تصریح کرد: وزارت بهداشت برای اجرای بهتر برنامه پیشگیری از سکتههای قلبی به کمک متخصصان قلب و عروق نیازمند است.
وی در توضیح این برنامه گفت: تمام ایرانیان در سن ۴۰ سالگی تحت معایناتی نظیر سنجش وزن، اندازه گیری دور شکم و... قرار خواهند گرفت و افرادی که در معرض سکته قلبی قرار دارند شناسایی میشوند.
ملک زاده ادامه داد: حدود سی درصد از ایرانیان از نظر ژنتیکی دچار مشکلات قلبی عروقی هستند که با انجام این معاینات این افراد انتخاب شده و قرص «پلی پیل» برای این افراد تجویز میشود. خوشبختانه این قرص در داخل کشور تولید میشود و اگر توسط افرادی که در معرض بیماریهای قلبی قرار دارند استفاده شود باعث پیشگیری از سکتههای قلبی خواهد شد.
وی ادامه داد: این برنامه درحال حاضر در چند شهر به صورت پایلوت اجرایی شد و به تدریج در شهرهای بزرگتر نیز اجرا خواهد شد.