آمریکاییها سالهاست به جهان میتازند و هرگز از خون ریزی و کشتن مردم جهان برای رسیدن به قدرت واهمهای نداشته اند. مروری بر جنایات و مداخلات نظامی آمریکائیها از ۱۸۸۶ تا ۲۰۱۳ میلادی که در تاریخ ثبت و منتشر شده است نشان میدهد که این کشور حداقل ۲۴۵ بار به حقوق کشورهای دیگر تجاوز کرده است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-سیدمهدی حاجیآبادی؛ با توجه به شکلگیری اولیه سیاست خارجی امریکا بر اساس انزوای سیاسی و همچنین مشکلات داخلی در دو دهه اول قرن بیست، این کشور تا پایان جنگ جهانی اول در عرصه بین المللی حضور جدی پیدا نکرد و بیشتر به حوزه امریکای مرکزی و جنوبی معطوف بود، اما شالوده حضور ایالات متحده و حذف و تضعیف دیگر رقبا در عرصه بین المللی در همین زمان بنا نهاده شد. تنها درنیمه دوم قرن بیستم ایالات متحده آمریکا حدود ۱۰۰ کودتای نظامی و براندازی حکومتها را طراحی و رهبری کرده است و دهها بار بطور مستقیم دست به اشغال نظامی کشورها زده است و یا آنها را تهدید به مداخله نظامی کرده است.
فعالین توییتر در سالروز فتح لانه جاسوسی امریکا با هشتگ #مرگ_بر_آمریکا به بازخوانی جنایتهای امریکا پرداختند. سعید حمید فیروزه در این مورد با برشمردن تعداد کلاهکهای هستهای ایالات متحده نوشت: #مرگ_بر_آمریکا به خاطر انباشت چند هزار کلاهک هستهای و تنها مورد #استفاده از تسلیحات اتمی در جنگ!
مهدی بوستان هم با کنایه به برخی جریانها که به دلایل سیاسی به بزک کردن امریکا پرداخته و حقایق تاریخی را نادیده میگیرند نوشت: خوشم میاد بعضیا جزئیات زندگی #کوروش رو هم بلدن، ولی جنایتهای #آمریکا در قرن اخیر رو در حق مردم ایران یادشون نیست!
آمریکاییها سالها است که به جهان میتازند و هرگز از خون ریزی و کشتن مردم جهان برای رسیدن به قدرت واهمهای نداشته اند. در هر کجا که چشم بیاندازی نشانهای از دخالتهای آمریکا ئیها و حمله و خون ریزی و جنایت میبینی که آثاری از جنایات آمریکا را با خود به همراه دارد. مروری بر جنایات و مداخلات نظامی آمریکائیها از ۱۸۸۶ تا ۲۰۱۳ میلادی که در تاریخ ثبت و منتشر شده است نشان میدهد که این کشور حداقل ۲۴۵ بار به حقوق کشورهای دیگر تجاوز کرده است. البته آن بخش که هنوز تاریخ نگاری نشده را واگذار میکنیم به آیندگان که تاریخ امروز را مینگارند!
مسعود فدک عکسی از به آتش کشیدن پرچم امریکا توسط مردم این کشور منتشر کرد و گفت: وقتی پرچمی حتی در داخلِ همون کشور هم احترامی نداشته باشد.
علی اسماعیلی نیز کنایهای به ذوقزدگی عدهای از برجام زد و گفت: #مرگ_بر_آمریکا رو به بچه هامون یاد بدیم که فردا برای هر کاغذپارهای کف خیابون نرقصن.
تاریخ شاهد جنایات گسترده امریکا علیه مردم ایران است. در زیر تنها به بخش کوچکی از این حیلههای خانمانبرانداز اشاره میکنیم.
حمله آمریکا به کشتىها و سکوهاى نفتى ایران: در سال نیروی دریایی آمریکا وارد منطقه خلیج فارس شد. هنگامی که ایران از تاکتیک حمله به وسیله قایقهای کوچک تندرو استفاه کرد، نیروی دریایی آمریکا، آزادی عمل سابق خود را از دست داد. در این درگیریها، یک نفتکش کویتی که با پرچم آمریکا حرکت میکرد کاملاً منهدم شد و چند نفتکش دیگر آسیب دیدند. همچنین یک هلیکوپتر نظامی آمریکا سرنگون شد و آمریکاییها نیز چند نفر از رزمندگان ایرانی را به اسارت گرفتند و در عرشه ناو خود ناجوانمردانه به شهادت رساندند و یک ناو آمریکایی هم با یک مین برخورد کرد و به شدت آسیب دید.
برنامهریزی قتل ۱۰ میلیون نفر در کودتای نوژه: در طرح عملیات قرار بود مراکز مهم قدرت همچون بیت امام، پادگانهای اصلی سپاه و رادیو تلویزیون توسط هواپیماهای جنگی بمباران شده و با خاک یکسان شود و سپس نیروی زمینی کودتا که برخی از واحدهای زرهی ارتش را نیز با خود داشت وارد عمل شود و هر نوع مقاومت در برابر کودتا را از بین ببرد. کودتا چیان که از پایگاه مردمی نظام آگاه بودند، طبق اعترافات صریح خود حاضر بودند برای رسیدن به قدرت حتی ۱۰ میلیون نفر را به قتل برسانند.
مقداد قوامی در صفحه شخصیاش در مورد سرنوشت برخی از اعضای اصلی فتح لانه جاسوسی نوشت و با کنایه به غربگدایی عدهای گفت: امروز کسانی رابطه با آمریکارا، تنها راهِ حلّ تمام مشکلات کشور میدانند که دیروز از دیوار سفارت بالا رفتند و آنجارا تسخیرکردند.
حمله به ایران از طبس:مطابق طرح عملیات قرار بود که ۸ فروند هلیکوپتر حمل و نقل دریایی و دوفروند هواپیمای سی – ۱۳۰ از مصر و عمان و عرشه ناوهای آمریکایی خلیج فارس عازم طبس شده و پس از توقفی کوتاه برای اجرای عملیات راهی تهران شوند. ورزشگاه شیرودی فعلی به عنوان فرودگاه نیروی دلتا در تهران در نظر گرفته شده بود و در شب عملیات چراغهای آن به نحو مرموزی روشن بود. نتیجه عملیات را، اما طوفان شن تعیین کرد. دو فروند از هلیکوپترها هرگز به مقصد نرسیدند یکی دیگر دچار اشکال فنی شد و یک هلیکوپتر و هواپیما به یکدیگر برخورد کردند و ۸ کشته برجای گذاشتند.
در سال ۱۹۵۳ بعد از طرح کودتا در ایران، مقامات انگلیس و سرویس جاسوسی ام. آی. ۶ موفق به جلب حمایت آیزنهاور برای کودتا در ایران میشوند. پس از به قدرت رسیدن جمهوریخواه ها، کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ (۱۹ اوت ۱۹۵۳) در ایران انجام میگیرد و دولت دکتر محمد مصدق، نخست وزیر ایران که صنعت نفت ایران را ملی کرد، با پشتیبانی سیا و رئیس جمهور وقت امریکا، ساقط میشود و شاه دوباره به قدرت باز میگردد و زمینه برای سرکوب اعتراضات مردمی (در ۲۵ سال بعد از کودتا) فراهم میشود که طی آن هزاران نفر در دوران سرکوب کننده حکومت شاه و ساواک، کشته شدند.
کیوان ساعدی به بازخوانی تعداد بسیار کمی از جنایات امریکا علیه مردم ایران پرداخت و نوشت: کودتای ۲۸ مرداد کمک به صدام درجنگ زدن هواپیمای مسافربری پرورش تروریسم تحریمهای فزاینده تهدید تروریست خواندن «ملت ایران» #مرگ_بر_آمریکا نگیم؟!
در سال ۱۹۸۱، بعد از به قدرت رسیدن رونالد ریگان، با تحریکات کابینه او ارتش عراق به رهبری صدام حسین به ایران حمله کرد و جنگ ۸ ساله را به مردم ایران تحمیل کرد. در طول ۸ سال جنگ تحمیلی، کمکهای نظامی و اطلاعاتی کابینه ریگان به عراق باعث طولانی شدن جنگ و کشته شدن بیش از یک میلیون نفر از هر دو طرف شد.
از سال ۱۹۸۲، با حمایت ریگان، انواع تجهیزات از قبیل: کامپیوتر، ماشینهای نظامی، مواد شیمیایی با استفاده دوگانه، از طریق کمپانیهای مختلف امریکایی داخل و خارج از کشور در اختیار صدام حسین گذاشته شد. (این تکنولوژیها و مواد در ساخت بمبهای شیمیایی و استفاده از آن در جنگ با ایران توسط عراق بکار گرفته شد.)
در سال ۱۹۸۴ جنگندههای امریکا، ۲ هواپیمای نظامی ایران را در جنگ ایران و عراق سرنگون کردند.
در ۳ جولای ۱۹۸۸ نیروی دریایی امریکا از روی ناو وینسنس با موشک هواپیمای مسافربری ایران ایر را بر فراز خلیج فارس سرنگون کرد. در این حادثه ۲۹۰ نفر مسافر هواپیما جان خود را از دست دادند.
در این باره سیدعلی موسوی از فعالین توییتر در صفحه شخصیاش نوشت: از بوشهر که بلند شدند فکر میکردند تا یه ساعت دیگه به سلامت تو دبی میشینن. ولی ناو وینسنس با یه موشک توی خلیج فارس پیادشون کرد.
در سال ۱۹۹۳، سازمان سیا، واحدی در درون خود بوجود آورد که وظیفه اش دخالت در انتخابات کشورهای دیگر است. در این واحد از جناح "باز"های آمریکا اسامی مهمی مانند: "پل ولفوویتز" (معاون وزیر دفاع) و "مارک گروسمان" (معاون وزیر خارجه) به چشم میخورد. این واحد که با نام" انتخابگران" معروف شدند مداخلات بسیاری را در انتخابات دیگر کشورهای جهان خصوصاً کشورهای جهان سوم انجام داده و میدهند.. در سال ۱۹۹۸ و ۱۹۹۹، امریکا با برقراری تحریمهای اقتصادی برعلیه ایران و تصویب بودجه خرابکاری و براندازی علیه حکومت جمهوری اسلامی، در امور ایران دخالت کرد.
در جولای ۲۰۰۱، امریکا تحت رهبری جورج بوش از قرارداد سال ۱۹۷۲ منع تولید و استفاده از سلاحهای بیولوژیکی و شیمیایی که به امضاء ۱۴۴ کشور جهان رسیده بود، خارج شد. در همین زمان امریکا بدون ارائه هیچگونه سند و مدرکی کشورهای عراق، ایران، کره شمالی، لیبی، سودان و سوریه را به نقض همین کنوانسیون متهم کرد.
در ۱۲ ژوییه ۲۰۰۲، امریکا ایران را در کنار عراق و کره شمالی، (محور شیطانی) قلمداد کرد و از کشورهای دیگر خواست در روابط خود با این ۳ کشور، تجدید نظر کنند. * از آگوست ۲۰۰۲ و در پی آغاز پرونده هستهای ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی، امریکا با مداخله و کارشکنی در آژانس، تلاش خود را در جهت خارج کردن پرونده ایران از روال عادی و تبدیل کردن آن به مسئلهای سیاسی بکار گرفت و مرتباً ایران را به ارجاع پرونده به شورای امنیت سازمان ملل تهدید میکند.
اما مهدی بوستان از فعالین دانشجو در توییتر، با انتقاد از مدعیان ملیگرایی که به علت منافع خود به بزک کردن و فراموشی جنایات خانمانسوز امریکا علیه ایران دست میزنند نوشت و گفت: خوشم میاد بعضیا جزئیات زندگی #کوروش رو هم بلدن، ولی جنایتهای #آمریکا در قرن اخیر رو در حق مردم ایران یادشون نیست!
تو همه رسانههای انقلابی حتی یه دونه تحلیل که درمورد ضرورت تسخیر لانه جاسوسی نخوندم. درحالی که رسانههای غیرانقلابی کلی مطلب درمورد اینکه همه مشکلات الان بخاطر این اتفاقه. یخورده تکون بدین خودتونو تا افکار عمومی این مسئله رو قبول نکرده.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.