تصویر اصلی ضریح ائمه بقیع برای نخستین بار در رسانه ملی و شبکه قرآن و معارف سیما به نمایش درآمد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ احمد ابراهیمی مستند ساز و پژوهشگر با حضور در برنامه بیت النبی شبکه قرآن و معارف سیما به از تصویر ضریح ائمه مدفون در بقیع رونمایی کرد.
این مستند ساز گفت: حدود ۱۰ سال که بر روی نزدیک به ۳ هزار سند تاریخی از کشورهای مختلف از جمله: ایران، ترکیه و عراق در رابطه با زوایای مختلف قبرستان بقیع کار کرده ایم.
وی تصویر منتشر شده در فضای مجازی منتصب به ضریح ائمه بقیع را جعلی خواند و بیان داشت: این تصویر مربوط به یکی از اماکن شبیه سازی شده در کراچی پاکستان میباشد که مردم آنجا با توجه به رسم و رسوم خود آن را ضریح را شبیه سازی کرده و ستایش میکنند.
ابراهیمی در ادامه از تصویر واقعی ضریح ائمه بقیع بر روی آنتن زنده رونمایی کرد و گفت:: این تصویر در سال ۱۳۱۰ هجری قمری مصادف با ۱۲۷۲ شمسی توسط ارنست هولتسر آلمانی در بازار اصفهان گرفته شده است.
این پژوهشگر خاطرنشان کرد: این ضریح توسط هنرمندان اصفهانی در سال ۱۸۹۳ میلادی ساخته و ۱۰ سال بعد توسط ایرانیها به مدینه منتقل و نصب گردید که متاسفانه پس از حدود ۲۴ سال و همزمان با تخریب بقیع این ضریح نیز تخریب شد.
در انتها نیز کتاب هزار جلوه زندگی که حدود ۱۰ سال پیش چاپ و تصویر اصلی ضریح بقیع ائمه را منتشر کرده بود به بینندگان معرفی شد.