وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در جامعهای که اخلاق ناسالم رواج یابد، اختلاسهای سه تا چهار هزار میلیارد تومانی رقم میخورد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «علی ربیعی» عصر سه شنبه در همایش «کارآفرینان خیّر، خیّران کارآفرین» افزود: مردم در جامعه آسیب زا روی آسایش را نخواهند دید.
ربیعی افزود: برخی ویژگیهای خوب به دست فراموشی سپرده شده است، اما جامعهای به سعادت میرسد که به صفات ارزشمند انسانی تکیه کند. وی تاکید کرد برخی عادات و سنتهای خوب نادیده گرفته میشود؛ در حالی که ایرانیان ارزشهای جاری و پنهان شده بسیاری دارند که باید دوباره آن را احیا و فرصتهای برابر ایجاد کنیم تا همه افراد از این فرصتها استفاده کنند.
به گفته وی، در اوایل انقلاب ویژگیهای مثبت اخلاقی در کشور وجود داشت که باید بخوبی آنها را به یاد داشته باشیم و این خصیصهها را ادامه دهیم. ربیعی افزود: دارایی فقط سرمایه مالی نیست؛ بلکه کسی که دانایی خود را به این سرزمین وصل کند، ارزشمند است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد باید تندیس انسانهای اثرگذار را بسازیم و آنها را الگو جامعه قرار دهیم. همایش کارآفرینان خیّر، خیّران کارآفرین با برنامه ریزی و همکاری دفتر امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همت بنیاد آلاء، مجمع کارآفرینان ایران و جمعی از سازمانها و نهادهای اجتماعی امروز (سه شنبه) در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد.
هدف این همایش بررسی نقش کار آفرینان خیر، موسسههای خیریه و سمنها در ایجاد اشتغال برای آسیب دیدگان اجتماعی نظیر محرومان، معلولان، معتادان بازیابی شده و زندانیان آزاد شده بود.