وی با اشاره به اینکه در مرحله اول داوریها با حضور اساتید از دانشکده معماری دانشگاه علم و صنعت ایران و مؤسسه آموزش عالی خاوران 16 طرح به مرحله بعدی راه پیدا کردند، بیان کرد: پس از امتیازدهی و بررسیهای کارشناسی شش طرح انتخاب شد که از میان اینها پس از مطالعات فازهای بعدی، یک طرح برای اجرا انتخاب میشود.
رئیس دانشکده معماری مؤسسه آموزش عالی خاوران نیز درباره چگونگی انتخاب طرحهای برتر، خاطرنشان کرد: فاکتورهایی نظیر ایده پردازی، میزان خلاقیت، نوآوری در طرحها، توجه به موقعیت بومی و تاریخی منطقه و دانشگاه به همراه نکاتی درزمینه اجرا از منظر اقتصادی و جزئیات طراحی موردبررسی قرار گرفت.
سید مهدی مداحی افزود: تمام طرحها کدگذاری شده بود و داوران بدون اطلاع از اینکه چه کسی طراح و بیانکننده این ایدههاست به داوری پرداختند و طرحها از همه جای ایران همچون تبریز، شیراز، اصفهان، مشهد و... ارسالشده بود.
عضو هیأت علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و صنعت ایران نیز با بیان این مطلب که با توجه به کثرت طرحها و تنوع شاخصهای مهم اقتصاد، هویت، خلاقیت و نوآوری در نظر گرفته شد، افزود: 100 امتیاز برای هر طرح در نظر گرفته شد که باید خلاقیت و ایده پردازی قوی، توجه به هویت ملی و معماری ایرانی اسلامی و قابلیت اجرایی شدن را داشته باشد.
محسن وفامهر با تأکید بر این موضوع که سر درب این دانشگاه صنعتی باید معرف توان و قدرت آن باشد، بیان کرد: در طرح برتر انتخابشده هویت ایرانی به همراه معماری سنتی به شکل مدرن ارائهشده و اجرای طرح نیز نیازمند قالببندیهای جدید است که باید این طرح اجرا کند.
وی تصریح کرد: این طرح و ایده برتر نیازمند تغییراتی است که با نظر هیأت داوران اعلام و این طرح با آن تغییرات شامل نگهبانی و حراست در کنار سر درب و هماهنگی میان المان قابلیت اجرایی شدن را دارد.