دانشجویی میتواند دغدغه رسیدگی به امورات شورای صنفی را داشته باشد که به دور از سیاسی کاری و صرفا اتکا به توانایی های فردی مسائل رفاهی کلیه دانشجویان را پیگیری کند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این روزها دانشگاه اراک حال و هوای انتخابات به خود گرفته بود اما انتخاباتی از نوع دانشجویی، دانشجو کاندیدا شود دانشجو رای دهد و در نتیجه دانشجو پل ارتباطی بین مسئولین و دانشجویان شود.
شورای صنفی، یکی از تشکل های دانشجویی است که برای مشارکت و تصمیم سازی دانشجویان در کارهای صنفی، رفاهی به وجود آمده است پس میطلبد که دانشجویان برای بهبود وضعیت امور رفاهی خود از سیاسی کاری در این تشکل پرهیز کرده و صرفا به پیگیری امور صنفی خود بپردازند زیرا اگر دانشجو به فکر خود نباشد کسی به فکرش نخواهد بود.
دانشجویی میتواند دغدغه رسیدگی به امورات شورای صنفی را داشته باشد که به دور از سیاسی کاری و صرفا اتکا به توانایی های فردی مسائل رفاهی کلیه دانشجویان را پیگیری کند حال آنکه در کشور ما چه بسا افراد نالایقی که به جهت ائتلاف و نه به جهت توانایی در راس امور قرار گرفتند و این مورد گاهی منجر به تغییرات اساسی در سرنوشت کشوری میشود.
آیا ائتلاف در انتخابات شورای صنفی دانشگاه میتواند موجب رسیدگی بهتر به امور شود یا اینکه راه را برای ورود افراد نالایق و هموار کردن سیاسی کاری در این تشکل هموار میکند؟
محدثه حمیدی فعال دانشجویی دانشگاه اراک با بیان اینکه در انتخابات شورای صنفی دانشگاه اراک چندین ائتلاف بوجود آمده و احتمال این هست که تحرکی باندبازی و سیاسی کاری در دانشگاه باشد گفت: در سالیان اخیر شورای صنفی و توجه به این شورا در دانشگاه اراک مقداری کمرنگ شده بود که امسال با ائتلاف های بوجود آمده و انجام تبلیغات و رقابت برای کسب این سمت دانشجویی شورایی صنفی کمی پررنگ تر شده و دیده میشود.
حمیدی با اشاره به رخوت فعالیت های دانشجویی در دانشگاه اراک افزود: به وجود آمدن این ائتلاف ها در دانشگاه اراک برای جذب دانشجویان و مشارکت در فعالیت های دانشجویی موثر است.
فعال دانشجویی دانشگاه اراک با ایجاد این سوال که آیا ایجاد ائتلاف به حل مشکلات دانشجویان کمک خواهد کرد؟ آیا دانشجویان ائتلاف کرده مشکلات مربوط به شورای صنفی را میشناسند؟ تصریح کرد: این شورا در جریان اتفاقات سال 88 و به دلیل استفاده ابزاری برخی افراد از شورای صنفی دانشگاه، این شورا تعدیل شد و عملا از بین رفت.
وی در پایان سخنانش اظهار کرد: از سال 92 شورای صنفی در دانشگاه اراک مجدد شروع به فعالیت کرد و تاکنون فعالیت های این شورا بصورت کمرنگ دنبال شده است.
حال باید دید توانمندی فردی و پیگیری مشکلات دانشجویان برای دانشجویان دانشگاه صنعتی دارای اهمیت است و یا ائتلاف ها دارای اهمیت خواهد بود.
مصداق آیه شریفه 11 سوره رعد که میفرماید: «انَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّي يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ» خداوند سرنوشت هیچ قوم( و ملّتی) را تغییر نمی دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند!