رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بانک مرکزی باید با سرعت بیشتری در حل مشکل سپرده گذاران اقدام کند در غیر این صورت رفتار مجلس نسبت به وزارت اقتصاد و بانک مرکزی تغییر خواهد کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بانکها به جای اینکه وسیله توسعه کشور و رونق تولید گردند موضوعی خودبنیان شدند که گاه مانع تولید کشور شدند، گفت: نمیخواهم سخن «برتولت برشت» را بپذیرم که گفت: دزدها دو قسم هستند. یکی دزدان حرفهای که برای دزدی، بانک تاسیس میکنند و دیگری دزدان غیرحرفهای که به بانکها دستبرد میزنند و سرقت میکنند. قطعا در این سخن اغراق است، اما بانکها در کشورهای توسعه یافته در خدمت تولید و توسعه کشورها هستند نه اینکه خود اصلی شوند و بقیه مسائل توسعه کشور، فرع آن قرار گیرد.
لاریجانی تمرکز بر حل مشکلات اقتصادی مردم را دومین امر واجب کشور خواند و اظهار داشت: مجلس و دولت وظیفهای مهمتر از حل مشکلات و چالشهای اساسی کشور ندارند. امسال بحثهای مهمی در مجلس مطرح شد. کمیسیونها و مرکز پژوهشها درگیر ارائه طرح برای این مشکلات بودند. یک نمونه آن مشکل سازمان تامین اجتماعی بود که ابعاد آن مشخص و پیشنهاد برای حل آن نیز ارائه شد که امیدواریم با سرعت بیشتری در کمیسیون مربوطه بررسی شود.
هشدار به وزارت اقتصاد و بانک مرکزی رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از اظهارات خود درباره مسئله بانکها و موسسات اعتباری افزود: مسئله بانکها و موسسات اعتباری که باعث نگرانی عده زیادی از مردم شده است مجلس با وقت گذاری زیاد و پیگیری مستمر، مشکلات مردم را دنبال کرد و بانک مرکزی را در مسیر حل قرار داد. بانک مرکزی باید با سرعت بیشتری در حل مشکل سپرده گذاران اقدام کند در غیر این صورت رفتار مجلس نسبت به وزارت اقتصاد و بانک مرکزی تغییر خواهد کرد.
نماینده مردم قم در آستانه ارائه لایحه بودجه سال ۹۷ گفت: فرصت خوبی است که به جای روند متعارف بودجه نویسی در سالهای اخیر که موجب نشر اوراق مشارکت به صورت غیرموجه شده است، بودجه هدفمند را ساماندهی کنیم.
وی از کمیسیون بودجه و کمیسیون تلفیق خواست گامهای اساسی در اصلاح ساختار بودجه و جایگزینی اوراق با منابع راکد نمایند. برای پیشبرد صادرات و رونق تولید، سازمان یافتهتر عمل کند.