به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، هادی وکیلی در همایشی با عنوان «سفیران بیداری» که در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد توسط تشکل جامعه اسلامی برگزار شد، ضمن تبریک ولادت با سعادت پیامبر اکرم(ص) گفت: رسول اکرم(ص) علم را برای هر انسانی فرضیه واجب دانسته و فرمودندکه « علم را حتی اگر در چین است بیاموزید»، بنابراین هر کسی دنبال علم باشد از پیروان این حضرت است.
استاد دانشگاه فردوسی مشهد به جدایی علم از دین اشاره کرد و افزود: غرب بعد از جنگ جهانی دوم بشدت نگران علمی بود که به جای خدا نشسته است، چون از این علم ممکن بود بمب اتمی متولد شود و دنیا را از بین ببرد و راهکاری برای این علم نیز نداشتند، درصورتی که رسول خدا(ص) برای علم راهکار داده است.
وی بیان کرد: علم موقعی خوشبختی برای انسان دارد که طرحی برای سعادت آدمی داشته باشد، در غیر این صورت ممکن است این علم هم مضر و یا مفید باشد.
وکیلی خاطرنشان کرد: کسانی که علم و ایمان را با هم دارند، خداوند آنان را ترفیع درجه میدهد.
استاد دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه در ایران الگوی متفاوتی دانشجویی و دانش آموزی ارائه میشود، و از مسئولان و دانشجویان انتظار داریم که دنیای جدیدی برای بشر مدرن ارائه کنند که در دنیای علم پیشتازی کنیم، تصریح کرد: در عمل این مسیر را رفته ایم، در چند دهه اخیر جهان اسلامی از نظر علمی پیشرفتهای زیادی داشته است.
وی ضمن اشاره به این موضوع که جریان اسلامی مبتنی بر مقاومت است، خاطرنشان کرد: امروز میبینیم که تمدن انسانی به وسیله مدیریتی که تئوری انقلاب اسلامی بوده، در حال گسترش است.
وکیلی تاکید کرد: با الگوی مقاومت انقلاب اسلامی است که داعش این تروریسم تولیدی استعمار را شکست داده ایم و توانستیم جشن این پیروزی را امسال همزمان با ولادت پیامبر اکرم(ص) بگیریم.
استاد دانشگاه فردوسی مشهد گفت: علی رغم فشارهایی که غرب به جامعه ایرانی و جهان اسلام اعمال کرده، توانستهایم با توسل به مکتب اسلامی تمام این توطئه ها خنثی کنیم و برتر منطقه شویم.
وی افزود: امروز جهان اسلام به اوج اقتدار خود رسیده، با این وجود در آغاز راه است، باید در حوزه فرهنگی و علمی در دهههای آینده پیشرفت کنیم.
چگونگی مسلمان شدن، بنیامین کفیاچن آمریکایی
در ادامه مراسم بنیامین کفیاچن اهل لسآنجلس آمریکا که در حال حاضر دانشجوی داشگاه فردوسی مشهد است در خصوص این که چگونه مسلمان شده است، گفت: من اکنون ۳۱ سال دارم و ۱۰ سال قبل مسلمان شدم.
وی افزود: در خانواده کوچک و مسیحی در جنوب کالیفرنیا نزدیک لس آنجلس برزگ شدم؛ اما خودم در لسآنجلس بدنیا آمدهام، والدینم که مذهبی هستند، من و دو خواهرم را از کارهای حرامی مانند قماربازی و دروغ و کشیدن مواد مخدر نصحیت می کردند به این خاطر فکر میکنم بین اسلام و مسیحیت از این نظرها تفاوتی نباشد.
این دانشجوی آمریکایی دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: با وجود این که خانواده از ما می خواستند که از انجام کارهای حرام دوری کنیم؛ اما چون من فرد مذهبی در نوجوانی نبودم بنابراین خوردن مشروب را تجربه کردم و بعد فهمیدم که چقدر مشروب بد است و از خود سئوال کردم چرا در جامعه ما این ماده بد را تبلیغ میکنند؟
بنیامین کفیاچن خاطرنشان کرد: در ۱۷ سالگی به مطالعه ادیان مختلف علاقه پیدا کردم، هرچه بیشتر در مورد آنها می خواندم برایم جالبت تر می شد در طول چند سال در خصوص ادیان بزرگ جهان مطالعه کردم و در مقایسه آنها با هم به این نتیجه رسیدم که اسلام از تمامی آنها بهتر است.
وی تصریح کرد: ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی را مطالعه کردم و خود این کتاب انگیزهای برای اسلام آوردن من شد چون بر من تاثیر گذاشت.
این دانشجوی امریکایی دانشگاه فردوسی مشهد متذکر شد: خانواده ام چون تصور بدی از اسلامی داشتند، با شنیدن مسلمان شدن من نگران شدند؛ اما من به آنان این اطمینان را دادم که اسلام دین میانه رویی است.
لازم به ذکر است در پایان این مراسم از ۱۵دانشجویی خارجی تقدیر به عمل آمد.