فتنه ۸۸ یکی از دورههای مهم تاریخ است که فتنه گران به واسطه تناقضات سرانشان، نظام را به تقلب متهم کردند و ضدانقلاب از فرصت سواستفاده کرده و در عاشورا ان سال مصادف با ۶ دی ۸۸ بارها به عقاید و ارزشها نظام توهین کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نظام سیاسی که بر پایه اسلام و رای مردم با رهبری خمینی کبیر به پیروزی رسید، نسبت به طول عمر خود دشمنی و فتنههای مختلفی دید.
نمونه بارز این مسائل؛ غائله جدایی طلبان و جنگ ۸ ساله تا برکناری قائم مقام رهبری و فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم و فتنه ۸۸ بود، اما در این میان کشتی انقلاب به ناخدایی، ولی امر به سرمنزل خود همواره در ساحل آرامش و عزت بود.
هرچند عدهای در مسیر انقلاب به واسطه اشتباهات خود و انقلابی نمایی خود هلاک شدند؛ اما قطار انقلاب بی وقفه در مسیر جاده کمال میرود حتی اگر مسئولی عرضه انقلابی بودن و ماندن نداشته باشد.
فتنه ۸۸ یکی از دورههای مهم تاریخ است که فتنه گران به واسطه تناقضات سرانشان، نظام را به تقلب متهم کردند و ضدانقلاب از فرصت سواستفاده کرده و در عاشورا ان سال مصادف با ۶ دی ۸۸ بارها به عقاید و ارزشها نظام توهین کردند، اما این مردم غیرتمند و با بصیرت انقلابی ایران بود که پای کار آمدند و حماسه مردمی برجا گذاشتند.
آنجا که رهبر انقلاب درباره ۹ دی فرمود؛ این یک حماسه ماندگار است و مردم احساس وظیفه کردند و عمل صالح را انجام دادند، در این میان عدهای از مسئولین با بستن دکمه بالای یقه یا با به دست گرفتن تسبیح میخواهند خود را معتقد نشان بدهند و در توجه به گرامیداشت برنامه ۹ دی به آسانی خود را کنار میکشند.
این عمل بخصوص در فضایی که قرار است محل تربیت انسانها باشد بیشتر به چشم میخورد، مسئولان دانشگاه ارومیه و هئیت رئیسه که خود را دارای مدارک علمی بسیار میدانند از بسیار از مردم عادی که تحصیلات پایین تری دارند، در این مسئله عقب مانده اند و به فکر منفعت شخصی خود تا منفعت نظام انقلاب اسلامی هستند.
امید به روزی که مسئولان دانشگاه ارومیه در آینده عملکردی از خود نشان دهند که سخنان نماینده، ولی فقیه استان در خطبههای نماز جمعه از این دسته مسئولان از گلایه به تحسین ارتقا بیابد.