به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، از برگزاری نشست برنامه مداخلات اجتماع محور در سلامت اجتماعی در این معاونت خبر داد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد: وجود عوامل خطر پیچیده ای از جمله فقر، بیکاری، خشونت، نابرابری و عوامل محافظتی چون حمایت اجتماعی در آسیب شناسی بیماری های جسمی و مشکلات روانی از مهمترین دلایل رو آوردن نظام بهداشتی به حیطه سلامت اجتماعی است.
ابراهیم نعیمی تصریح کرد: مراکز مراقبت اولیه بهداشتی که ممکن است اولین نقطه تماس اقشار آسیب دیده و یا آسیب پذیر جامعه باشند، می توانند نقش مهمی را در توانمندسازی افراد ایفا کنند تا این گروه از افراد جامعه بتوانند تصمیم های آگاهانه ای برای زندگی خود بگیرند.
مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی استان بیان کرد: فرد در جامعه ای که شامل خانواده، دوستان، سازمان های اجتماعی که محیط هنجارهای اجتماعی محسوب می شوند، زندگی می کند، تعامل فرد با جامعه نشانگر سلامت اجتماعی فرد و تعامل با بیرون، بیانگر « عملکرد اجتماعی » و تعامل با داخل بیانگر « حمایت اجتماعی » است.
حمداد آرانپور با عنوان این مطلب که مدل مداخلات اجتماع محور فرد را جهت کسب حمایت اجتماعی توانمند می سازد، ابراز داشت: در این مدل، عملکرد اجتماعی افراد و تعامل دو طرفه با مردم و مسئولین برای حل مشکلات اجتماعی باید در اولویت قرار گیرد.
این نشست با حضور سرپرست معاونت بهداشتی استان، عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و جمعی از مسئولین واحدهای معاونت بهداشتی استان در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
بنابراین گزارش، کارگاه سلامت روانی_ اجتماعی در روزهای سوم و چهارم بهمن ماه در معاونت بهداشتی استان برگزار می شود.