معاون فرهنگی وزیر علوم ضمن تاکید بر همافزایی بخشهای مختلف دانشگاه در امر نماز، گفت: مجموعههایی مثل تشکلها و کانونهای دینی و مذهبی ظرفیت خوبی برای تبلیغ و ترویج فرهنگ نماز در دانشگاهها هستند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه هماهنگی برنامههای سال ۹۷ ستاد اقامه نماز دانشگاهیان کشور با حضور رضایی نماینده رئیس جمهور در ستاد اقامه نماز کشور، غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور و جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد اقامه نماز و وزارت علوم در محل ستاد اقامه نماز برگزار شد.
غفاری در این نشست با بیان اینکه توجه به امر نماز میتواند پیامدهای فردی و اجتماعی مثبت و تاثیرگذاری داشته باشد، گفت: خوشبختانه تمام دانشگاههای کشور از مساجد و نمازخانههای خوبی برخوردار هستند و دانشگاهیان این فریضه را به خوبی به جای میآوردند.
وی تاکید کرد: اگرچه فعالیت در این حوزه در نگاه اول آسان به نظر میرسد، اما پرداختن به این موضوع ظرافتهایی دارد که باید به آن توجه کنیم. ما معتقدیم که فضای مساجد و نمازخانهها علاوه بر نماز جماعت باید برای فعالیتهای فرهنگی دانشگاه آماده باشند.
غفاری ضمن تاکید بر همافزایی بخشهای مختلف دانشگاه در امر نماز افزود: مجموعههایی مثل تشکلها و کانونهای دینی و مذهبی ظرفیت خوبی برای تبلیغ و ترویج فرهنگ نماز در دانشگاهها هستند.
در ادامه این نشست رضایی نماینده رئیس جمهور در ستاد اقامه نماز ضمن تشکر از مسئولین ستاد اقامه نماز وزارت علوم و فعالیتهای صورت گرفته در این ستاد اظهار داشت: اقامه نماز به چهار رکن تمهید، تبلیغ، تعلیم و تعمیق نیاز دارد که سه مورد اول زمینه ساز تعمیق فرهنگ نماز هستند. وزارت علوم در سه حوزه تمهید، تبلیغ و تعلیم میتواند تاثیرگذار باشد.
وی ضمن تاکید بر تاثیرگذار بودن دانشگاهیان بر فرهنگ جامعه افزود: با توجه به تجربه گذشته هماهنگی خوبی بین نهاد رهبری در دانشگاهها و معاونتهای فرهنگی و اجتماعی دیده میشود.
همچنین در این جلسه برنامههای سال ۹۷ ستاد اقامه نماز وزارت علوم با مشورت اعضای حاضر در جلسه تدوین شد.