نماینده بسیج اساتید خراسان جنوبی گفت: تا زمانی که بین سازمانهای دولتی، دانشگاهها و عموم مردم فاصله باشد، برنامهها منجر به تحول نخواهد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین رخشانی، نماینده بسیج اساتید خراسان جنوبی روز گذشته در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی با دانشجویان و دانشگاهیان فرهیخته و خادمیاران آستان قدس رضوی در خراسان جنوبی بیان داشت: سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال رو به پایان است؛ اما همچنان شاهد مشکلات اساسی در این حوزه هستیم و هرچند اقداماتی انجام شده، اما میزان رشد و بهبود به اندازهای نبوده که مشکلات اساسی را برطرف کند.
رخشانی با بیان اینکه بسیج اساتید خراسان جنوبی سال گذشته طرح علمی تدوین تولید و اشتغال و صادرات در فضای اقتصاد مقاومتی را انجام داد، گفت: تمرکز و تلاش همه بخشها و افراد روی پتانسیل استان و به دور از گرایشهای فکری و سیاسی باید باشد.
نماینده بسیج اساتید خراسان جنوبی ادامه داد: تا زمانی که بین سازمانهای دولتی، بخش خصوصی، دانشگاهها و عموم مردم فاصله باشد برنامههای ما منجر به تحول نخواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در استان خراسان جنوبی پتانسیلهای گوناگونی و بی نظیری در زمینه کشاورزی، معادن و گردشگری وجود دارد، گفت: انتظار است همه بخشها با هم در این زمینه فعالیت کنند و تمرکز داشته باشند، اما به صورت مشارکتی کارها انجام نمیشود.
رخشانی بر انجام کارهای فرهنگی در زمینه فعالیتهای اقتصادی تاکید کرد و بیان داشت: در این زمینه کارهای بسیاری انجام میشود بدون اینکه زیرساخت فرهنگی آن را آماده کنیم و به عنوان مثال در حال حاضر پنج برابر بودجه جاری کشورپول در دست مردم است که باید با ابتدا با انجام کارهای فرهنگی سرمایههای مردمی جذب و هدایت شود.
نماینده بسیج اساتید خراسان جنوبی ادامه داد: الگوی مصرف باید نهادینه شود و باید زیرساختهای فرهنگی آن فراهم کنیم و زمانی که زیرساختها فراهم شود شاهد اثربخشی برنامهها نیز خواهیم بود.
وی گفت: نبود شبکه ریلی، بحث بزرگراه، ضعف زیرساختهای ارتباطی، مهاجرت بخصوص در نوار مرزی، ضعف در برنامههای ناوگان هوایی، فقدان کنسولگری کشورهای همسایه بخصوص افغانستان، بهره وری پایین در بخش معدن از جمله مشکلات استان خراسان جنوبی عنوان کرد.
رخشانی در پایان پیشنهاد داد: مسئولان به صورت فصلی جلساتی در زمینه معدن، محصولات استراتژیک کشاورزی و بخش خدمات در استان برگزار کنند.