سردارفرحی با اشاره به چشم انداز خوب دانشگاه فنی و حرفه ای و فرایند رو به جلوآن از مشارکت فعال و نقش موثر دکترابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای درطرح ملی مهارت آموزی کارکنان وظیفه قدردانی کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین پیش نشست همایش ملی مهارت آموزی کارکنان وظیفه با موضوع: ۱- بررسی نقش نیروهای مسلح در چرخه مهارت اشتغال ۲- نیازمندیهای مهارتی کارکنان وظیفه و نقش تامین کنندگان در سطح ملی ۳- بررسی راهکارهای ارزیابی اثربخش مهارت آموزی در توسعه توانمندی جوانان در دوره خدمت با حضورمسوولین کشوری و لشکری، امروز دوشنبه ۲۳ بهمن ماه سال جاری درسالن کنفرانس دانشگاه فنی و حرفهای برگزار شد.
دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفهای و سخنران پانل پیش نشست همایش ملی مهارت آموزی کارکنان وظیفه، ضمن ادای احترام به شهدای اسلام و انقلاب و تبریک پیروزی انفلاب اسلامی به مسوولین لشکری و کشوری حاضر در جلسه خیر مقدم گفت و پیشبرد اهداف این طرح در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در ۷ ماه گذشته را رضایت بخش قلمداد نمود.
دکتر صالحی عمران مهارت آموزی را از شاخصهای توسعه دانست و نقش دانشگاه فنی و حرفهای را درارتقای توسعه فردی دانشجویان و به دنبال آن اشتغال و تولید در سطح کلان و تاثیر آن رشد و توسعه ناخالص ملی برشمرد.
وی با اشاره به حمایتهای دولت، مجلس شورای اسلامی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه فنی و حرفهای اذعان داشت که این دانشگاه در راستای ماموریت خود با آموزشهای مهارتی گا م.های استواری در سطح ملی برداشته است.
دکتر ابراهیم صالحی عمران ایجاد همگرایی و مشارکت جمعی سازمانها، نهادهای علمی و آموزشی کشور را دراجرای برنامههای قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ضروری دانست و به نقش خطیر دانشگاه فنی و حرفهای که درزمینه توسعه و ترویج آموز ش.های مهارتی قبل از خدمت سربازی تاکید کرد وبا توجه به ظرفیتهای موجود دانشگاه فنی وحرفهای اعلام آمادگی نمود.
سردارفرحی فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه با تبریک جشن پیروزی انقلاب اسلامی و گرامی داشت یاد وخاطر شهدای اسلام، به تدابیرو تاکید مقام معظم رهبری برحفظ هویت ارزشهای اسلامی و کرامت سرمایههای انسانی جوانان کارکنان وظیفه وهدفمند نمودن این دورهها اشاره کرد و افزود این همایش با محور علمی- آموزشی و با موضوع " مهارت آموزی سربازان در دوران قبل، حین و بعد از سربازی " و با هدف جلب مشارکت حد اکثری جامعه علمی در اجرای برنامههای پیش رو و ترویج فرهنگ مهارت آموزی جوانان بوده که در این پیش نشست به دنبال مشارکت و همفکری جمعی مقامات کشوری و لشکری مرتبط با طرح و شناسایی مشکلات پیش رو هستیم.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه چشم انداز دانشگاه فنی و حرفهای را فرایندی رو به جلو ارزیابی کرد و از مشارکت فعال و نقش موثر دکترابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفهای درطرح ملی مهارت آموزی کارکنان وظیفه از ابتدای کار تاکنون قدردانی کرد.
وی ازمشارکت ۳۰ دستگاه، وزارتخانه، نهاد و سازمان دراین طرح خبر داد و با توجه به اینکه حدود پنجاه درصد از سربازان تحصیلات دانشگاهی دارند اذعان داشت که وزارت علوم به ویژه دانشگاه فنی و حرفهای ودانشگاه جامع علمی و کاربردی سهم به سزایی درآموزشهای مهارتی قبل از خدمت سربازی دارند.
سردار فرحی در خاتمه سخنان خود پیوستگی ارکان اصلی این طرح ۱- دانشگاه فنی وحرفهای و دانشگاه جامع علمی کاربردی ۲- شاخه فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش ۳- سازمان فنی و حرفهای را در اثربخشی این طرح و در راستای تربیت جوانان کارآفرین و خلاق در مسیراشتغال زایی ودر نهایت توسعه را ضروری دانست.
دکترامید رییس دانشگاه جامع علمی وکاربردی آمادگی این دانشگاه را برای تعریف و تدوین دورههای کوتاه مدت و استفاده ازاصناف مختلف درراه اندازی این دورهها درحین سربازی و حتی تدوین دورههای تخصصی ترحتی بعد ازسربازی را با توجه به اعلام نیاز نیروهای مسلح و علایق کارکنان وظیفه را اعلام نمود.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی ازامکان برگزاری این دورهها درپادگانها مشروط برداشتن صلاحیت لازم وامکانات و تجهیزات کارگاهی وفضای استاندارد آموزشی خبر داد.
علی موسوی معاون آموزشی سازمان فنی وحرفهای کشوربا اشاره به برنامه ششم توسعه، مهارت آموزی کارکنان وظیفه سراسرکشوررا عامل موثری در توسعه مشاغل سبز میتواند از مهاجرت روستاییان و خالی شدن روستاهها هم جلوگیری نماید. وی با تاکید برضرورت نظارت مستمر و کنترل کیفی مهارت آموزی، آمادگی سازمان فنی و حرفهای را برای برگزاری دورههای مهارت آموزی بر اساس الگوهای مهارت آموزی این سازمان اعلام کرد.
معاون سازمان فنی و حرفهای گزارشی از سه آزمون برگزار شده در چند ماه اخیر در این زمینه را ارائه نمود.
مهندس آذرکیش مدیرکل آموزشهای دوره دوم متوسطه هم ضمن ابراز خرسندی از تمایل و اشتیاق دانش آموزان این دوره به تحصیل در شاخه فنی و حرفهای از تدوین و اجرای برنامههای مهارت آموزی به همه دانش آموزان این مقطع خبر داد. وی این اقدامات را در کاهش نرخ بیکاری موثر دانست و و بیان داشت که وزارت آموزش و پرورش هم از ظرفیتهای خود در این خصوص استفاده خواهد کرد.
دکتر سینایی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای و روسای دانشکدههای فنی و حرفهای دکتر شریعتی، شمسی پور، انقلاب اسلامی و ولیعصر (عج) تهران هم به بیان نظرات خود پیرامون عملیاتی شدن مهارت آموزی کارکنان (سربازان وظیفه) پرداختند.
گفتنی است همایش ملی مهارت آموزی کارکنان وظیفه در ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ برگزارمیگردد و دومین و سومین پیش نشست این همایش در ۳۰ بهمن و ۸ اسفند ماه سال جاری برگزار میگردد و علاقمندان به شرکت در این همایش میتوانند با مراجعه به آدرس http://confsarbazmaher.ir/fa/ تا ۲۰ اسفند ماه سال جاری آثار خود را به دبیرخانه همایش ارسال نمایند.