عضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: معتقدم دستگاههای اطلاعاتی، قضائی و سازمان محیط زیست باید اطلاعات و اسناد این پرونده را رسانهای کنند تا ...
سیدمحمد جوادابطحی، عضو فراکسیون نمایندگان ولایی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فضاسازی برخی رسانهها و شخصیتهای اصلاح طلب در زیر سوال بردن پرونده جاسوسی و خودکشی سیدامامی؛ اظهار داشت: بنده از دوستان اصلاح طلبی که نیت خیر دارند، سوال میکنم چرا استکبار همچون آمریکا و صهیونیسم بر روی اصلاح طلبان حساب باز کرده اند؟
وی افزود: فردی جاسوسی کرده و خود به این اقدام اقرار کرده است اسناد این جاسوسی موجود است حال چرا آقایان بر روی این موضوع موضع گیری میکنند؟! فیلم لحظه خودکشی به برخی از نمایندگان نشان داده شده است و آنها اعلام کرده اند که سیدامامی برای خودکشی پیراهنش را آماده میکند. حال این هجمهها چه وجهی دارد؟
ابطحی تصریح کرد: اگر اصلاح طلبان به شعار اول خود که قانونمداری است باور دارند بهتر است بگذارند دستگاههای قانونی کار خود را انجام دهند چرا که دود جوسازیهای آنها به چشم همه خواهد رفت. آیا جاسوسان مملکت باید حاشیه امنی داشته باشند که اگر اقدامی کردند عدهای در صحنه سیاست از آنها پشتیبانی کنند؟!
نماینده مردم خمینی شهر در پاسخ به این سوال که آیا تصور میکنید تقارن فضاسازیها در خصوص جاسوسی و خودکشی سیدامامی با التهابات بازار ارز میتواند تصادفی باشد؟ گفت: بعید نیست که این فرافکنیها و حاشیه سازیها در خصوص جاسوسی سیدامامی برای دور کردن افکار عمومی از التهابات بازار ارز باشد. چرا که مسئله امروز مردم خودکشی این فرد نیست بلکه بحث مردم کاهش ارزش پول ملی است که حداقل ۲۵ درصد کاهش پیدا کرده و به تبع آن قدرت خرید مردم نیز کاهش یافته است.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی با اشاره به افزایش نرخ اوراق گواهی سپرده تا 20 درصد، یادآور شد: در حالی که پیشتر دولت سود بانکها را کاهش داد و از سوی دیگر نرخ دلار افزایش یافت مردم پول هایشان را از بانکها بیرون آوردند و دلار خریدند حال دولت اعلام کرده که سود سپردهها را ۲۰ درصد میکند تا مردم دوباره در بانکها سپرده گذاری کنند.
وی در پاسخ به این سوال که برخی از کارشناسان معتقدند اقدام دولت در افزایش سود سپردهها غیرکاشناسی و ربوی است، تاکید کرد: اگر بخواهیم این گونه نگاه کنیم نظام پولی ما به طور کلی ربوی است، اما به طور کلی این چه سیاست پولی است که در کشور اعمال میشود کدام اقتصاددان دلسوزی که الفبای اقتصادی را میداند ولو اینکه اقتصاد اسلامی را قبول نداشته باشد چنین نسخهای را تجویز میکند؟
ابطحی با تاکید بر اینکه در حال حاضر سردرگمی، آشفتگی و روزمرگی در اقتصاد کشور حاکم است، تصریح کرد: مردم تکلیف شان را نمیدانند نه تولیدکننده و نه مصرف کننده نمیتوانند تصمیم گیری کنند و این موضوع به اقتصاد کلان کشور ضربه میزند.
نماینده مردم خمینی شهر یادآور شد: برخی افراد در داخل با مطرح کردن مباحث حاشیهای موضوعات تخصصی همچون مشکلات اقتصادی را به حاشیه میرانند به نحوی که در حال حاضر ۲۰۰۰ تن از استادان دانشگاه خواستار پیگیری خودکشی سیدامامی شدند بنده از این رفتار تعجب میکنم آیا این اساتید پرونده را مطالعه کرده اند که به راحتی قضاوت میکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: معتقدم دستگاههای اطلاعاتی، قضائی و سازمان محیط زیست باید اطلاعات و اسناد این پرونده را رسانهای کنند تا حجم زیادی از این التهابات کاهش یابد.
گرانی ارز توطئه بانکها برای وادار کردن دولت ها به عدم کاهش سود بانکی
ست. سال 90 هم همینکار را کردند و وزارت اطلاعات هم فهمید کار کدام
بانکها بوده. اما گویی خدایی بانکها پایانی ندارد.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
ست. سال 90 هم همینکار را کردند و وزارت اطلاعات هم فهمید کار کدام
بانکها بوده. اما گویی خدایی بانکها پایانی ندارد.