رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان گفت: پس از بحث آموزش و پژوهش، کمک به کارآفرینی و فرهنگسازی شغلی به رسالت دانشگاه علمی کاربردی افزوده شد.
موسی جاودان رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ضمن اشاره به میزبانی اولین مسابقه مناظره دانشجویان مراکز علمی کاربردی کشور با موضوع کارآفرینی و اشتغال گفت: بسیار دیده شده که همه افراد جامعه در گفتمان با یکدیگر مشکل دارند و وقتی ما بزرگترها نمیتوانیم باهم صحبت کنیم، یک آسیب بزرگ است.
جاودان با بیان اینکه به این نتیجه رسیدیم که جامعه در بستر یک گفتمان تدافعی قرار دارد، افزود: با توجه به رسالت اصلی دانشگاه که همان مبحث آموزش است و سپس پژوهش به این رسالت افزوده شد و در نهایت نسل سوم دانشگاهها که دانشگاه علمی کاربردی نسل آخر دانشگاه است، کمک به کارآفرینی و فرهنگ سازی شغلی به این رسالت افزوده شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان ادامه داد: ما به عنوان چهره دانشگاهی نباید صرفا فکر کنیم که وظیفه ما درس دادن و برگشتن به خانه است؛ بلکه به عنوان کسی که ادای چهره اکادمیک داریم باید تلاشمان بر این باشد که برای حل برخی مسائل جامعه کمک کنیم.
جاودان با اشاره به اینکه آداب گفتمان از مسائل مهمیست که دانشگاه علمی کاربردی تصمیم گرفت به آن وارد شود، تصریح کرد: لذا بر اساس دو رسالت اصلی دانشگاه که همان دادن الگوی مناسب به جامعه و فرهنگ سازی نسبت به وضعیت جامعه است، سعی بر اجرای مناسب این برنامه کردیم.
جاودان خاطرنشان شد: از تاکیدات مقام معظم رهبری این است که از طریق اندیشه بتوانیم با یکدیگر صحبت کنیم؛ لذا پیام این مسابقه مناظره بر این است که ضمن حفظ آداب گفت و گو و احترام متقابل یکدیگر را نگه داریم به یکی از آسیبهای اجتماعی که همان بیکاری است روی آوردیم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان گفت: با توجه به نظرسنجی که صورت دادیم متوجه شدیم به دلیل وضعیت آب و هوایی بیشتر استانها رغبت دارند تا در استان هرمزگان این برنامه اجرا شود، زیرا در این وقطه زمانی آب و هوای استان هرمزگان در وضعیت اعتدالی قرار دارد.
وی در پایان گفت: به دلیل تمایل استانها بخاطر حضور در این استان و تمایل به پذیرش سایر هموطنان تصمیم گرفتیم میزبانی اولین دوره مسابقه مناظره را قبول کنیم و تلاش داریم به بهترین شکل ممکن این برنامه را اجرا کنیم.