مدیرعامل برج میلاد با تأکید براینکه باید از برج میلاد به صورت لاکچری و براساس طرحهای جهانی استفاده کرد گفت: این مجموعه جایی برای پاتوق و قلیان کشیدن نیست.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی درویشپور در نشست خبری جشنواره نوروز برج میلاد تهران، اظهار کرد: سال ۹۶ اتفاقات خوبی در مجموعه برج میلاد رقم خورده و این اتفاقات بسیار ارزشمند است.
وی تصریح کرد: برج میلاد به عنوان مرکز بینالمللی باید شیک و لاکچری نگهداری و استفاده شود به طوری که بعد از ۱۰ سال از بهرهبرداری برج میلاد بخشهایی از این برج نیاز اورهال و بازسازی داشت که در نهایت این موضوع در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل برج میلاد بیان کرد: در حال حاضر نیز پروژههای مختلفی در حوزه توسعهای استارت خورده است که برخی از این پروژهها به پایان و برخی نیز در حال اجرا است. اتفاقات خوبی در روزهای پایانی سال ۹۶ رقم خواهد خورد که از آن جمله میتوان به رونمایی از تندیس آیتالله هاشمی رفسنجانی در موزه مشاهیر برج میلاد اشاره کرد.
وی ادامه داد: در روزهای آتی شاهد برپایی نمایشگاه بومگردی و صنایع دستی ایران با مشارکت سازمان میراث و گردشگری در سایت نمایشگاه برج میلاد خواهیم بود و علاقهمندان میتوانند از تاریخ ۲۰ تا ۲۵ اسفندماه با حضور در برج میلاد از این نمایشگاه استفاده کنند. اتفاق بعدی که در مجموعه برج میلاد به بهره برداری خواهد رسید مربوط به شهر مشاغل کودکان است که در این شهر آموزشها و مهارتهای لازم به کودکان ارائه خواهد شد.
درویش پور گفت: در شهر مشاغل کودکان بچههای به دنیای بزرگ کودکان میآیند و مهارت و آموزشهای لازم را فرا میگیرند. برگزاری نمایشگاه نوروزگار ۹۷ از تاریخ دوم لغایت ۱۲ فروردین ماه ۹۷ در برج میلاد از ساعت ۹ صبح تا پاسی از شب برگزار خواهد شد. در این جشنواره میزبان مهمانان داخلی و خارجی خواهیم بود ضمن اینکه برنامه نوروزگار ۹۷ تفاوتهای ویژهای را با برنامههای گذشته خواهد داشت. درویش پور از آذین بندی برج میلاد در آستانه سال نو خبر داد و گفت: در این بخش نیز تمهیدات ویژهای پیش بینی شده است.
وی گفت: در یک سال و اندی گذشته در برج میلاد تلاشهای بسیاری برای ارائه خدمات ویژه به بازدید کنندگان انجام شده است و انتخابات خوبی نیز در اورهال و بازسازی بخشهای مختلف انجام گرفته است. به عنوان مثال سیستم صوتی و تصویری مرکز همایشهای بینالمللی و دریک سال گذشته تجهیز شده به یک مجموعه فاخر تبدیل شده است. مدیرعامل برج میلاد ادامه داد: سالنهای سعدی، رودکی، فردوسی و شهریار نیز در یک سال گذشته به طور کامل بازسازی شدهاند. ضمن اینکه رستورانهای گردان نیز از مجموعههایی هستند که در یک سال گذشته اورهال شده اند. در نوروز گذشته روزانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار نفر با حضور در برج میلاد از بخشهای مختلف این برج بازدید و استفاده کردهاند. وی با اشاره به اینکه دریافت بلیت از بازدیدکنندگان طبق مصوبه سال ۹۳ است، گفت: از سال ۹۳ تا به امروز هیچ افزایشی در خصوص بلیت برج میلاد صورت نگرفته است؛ البته به دنبال این هستیم که لایحهای را در این خصوص در بخشهای مختلف به شورای شهر ارائه کنیم. در بحث ظرفیتهای فرهنگی تمام رویدادهای مهم در طول سال در این مجموعه برگزار میشود و کارهای با کیفیت پایینتر در سایر فرهنگسراهای شهر تهران برگزار میشود. درویش پور گفت: به عنوان نمونه سبک و سیاق برنامههای تابستان امسال در برج میلاد متفاوت با سالهای گذشته بود و برج میلاد روزانه میزبان مهمانان داخلی و خارجی بوده است.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین اهداف برج میلاد این است که خدمات شایستهای به مهمانان خود ارائه کند ضمن اینکه مجموعه همکاران حاضر در برج میلاد افرادی آموزش دیده و کاربلد هستند. منظور از لاکچری در برج میلاد به این معنا نیست که این برج تنها پذیرای گروههای خاص باشد چرا که تمام اقشار جامعه میتوانند با حضور در این مجموعه از خدمات درنظر گرفته شده استفاده کنند و این مرکز یک مجموعه یادمان ملی است و متعلق به همه ایرانیان است و در نگهداری بخشهای مختلف باید در تراز جهانی عمل کنیم و بستر مناسبی را برای حضور گروههای مختلف فراهم شود. درویش پور اضافه کرد: در حال حاضر سلف غذا در رستورانهای برج میلاد متناسب با شرایط اقتصادی مردم بوده و به طوری که هزینه دریافتی بابت غذا بسیار کمتر از سایر رستورانهای سطح شهر است که رقمی که در رستورانهای برج میلاد دریافت میشود بین ۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است.
وی به برگزاری موسیقیهای فاخر ایرانی، سنتی، تلفیقی و پاپ در برج میلاد اشاره کرد و گفت: در سال جاری کنسرتهای متعددی در مجموعه برج میلاد برگزار و مورد استقبال علاقهمندان قرار گرفت.
مدیرعامل برج میلاد بیان کرد: تمهیداتی نیز برای پارکینگهای برج میلاد در خصوص ایام مناسبتی پیش بینی شده که البته باید به این نکته اشاره شود که حضور بازدیدکنندگان در ایام مناسبتی از جمله ایام نوروز بیش از روزهای دیگر است که با همه این موارد تمهیداتی نیز برای پارکینگهای طبقاتی و همچنین ضلع جنوبی برج میلاد پیش بینی شده و رایزنیهایی نیز برای استفاده شهروندان از پارکینگهای مجاور دانشگاه علوم پزشکی شده است. درویش پور با تأکید بر اینکه برج میلاد مکانی برای پاتوق و قلیان کشیدن نیست، گفت: این مکان یک مکان بینالمللی و گردشگری است و باید در تراز جهانی نیز از ان استفاده شود و در واقع در این مکان رویدادهای مهم و اولویت دار در حوزههای مختلف گردشگری و فرهنگی برگزار میشود.
وی در ادامه در خصوص بهرهبرداری از سایت مخابراتی برج میلاد گفت: این مجموعه طی یک سال گذشته به بهرهبرداری رسیده است و از این سایت هم شهر تهران و سایر شهرها استفاده میکنند.
مدیرعامل برج میلاد در ادامه در خصوص آخرین وضعیت گود رها شده مجاور مرکز همایشهای بینالمللی برج میلاد گفت: در سال ۹۰ با ایده احداث دو هتل دوقلو و یک مرکز تجارت جهانی طرحی در قالب مشارکت بخش خصوصی انجام گرفت، اما در ادامه به دو دلیل این طرح مسکوت ماند که یکی از آنها ضرورت در طراحی طرح و همچنین مشکل شریک تجاری بود که با دستور شهردار تهران در این دوره و معاون وی در حوزه شهرسازی، عمرانی و اقتصادی و مالی این طرح در دستور کار قرار گرفته و به زودی تعیین و تکلیف خواهد شد.