انتشار یک فیلم در روزهای گذشته، فضا را چنان برای فرصتطلبی برخی گروههای معلومالحال باز کرده که بار دیگر با پرچم دفاع از حقوق شهروندی و زنان، اصل قانون «حجاب» را زیر سؤال بردهاند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پنج هزار زن فعال فرهنگی و اجتماعی با صدور بیانیهای ضمن قدردانی از زحمات پرسنل نیروی انتظامی و حمایت قاطع از پلیس امنیت اخلاقی، تمام کسانی را که قصد و برنامه اصلاح جامعه و ترویج خوبیها دارند را تحت هر شرایطی به تأسی از سیره اهل بیت (ع)، هوشمندی، ذکاوت و سعه صدر توصیه کرده و ابراز امیدواری کردند دستگاههای مسئول، ابعاد پنهان این ماجرا را بررسی کرده و گزارش کاملی را جهت تنویر افکار عمومی منتشر کنند تا باب هرگونه ذهنیت منفی به نیروهای خدوم انتظامی بسته شود.
متن کامل این بیانیه به این شرح است:
«به دنبال انتشار فیلم برخورد گشت امنیت اخلاقی با دختری بدحجاب در یکی از پارکهای تهران بار دیگر فضای مجازی ملتهب و محلی برای اشاعه افکار و نظراتی شد که آب در آسیاب برخی افراد فعال در عرصه ترویج بی حجابی در خارج کشور میریزند؛ فیلمی که خبرهایی از جعلی و ساختگی بودن آن نیز به گوش میرسد!
انتشار این فیلم که در روزهای گذشته واکنشهای مختلفی را در برداشته است فضا را چنان برای فرصت طلبی برخی از افراد و گروههای معلومالحال با افکار سکولار و فمینیستی باز کرده که بار دیگر با پرچم دفاع از حقوق شهروندی و حقوق زنان، اصل قانون «حجاب» را زیر سؤال برده و در این راستا از توهین و افترا به نیروی خدوم انتظامی نیز خودداری نکردهاند.
ناراحت کنندهترین بخش این ماجرا ورود سریع برخی از نمایندگان زن مجلس شورای اسلامی و وزیر محترم کشور به این موضوع بدون فرصت دادن برای تحقیق در چگونگی رخ دادن این اتفاق و اثبات تمامی ماجرا در خشونت نیروی انتظامی، علیه شهروندی تهرانی است.
مسیری که برخی از نمایندگان زن و برخی از فعالان دفاع از حقوق زنان در پیش گرفتهاند، مصداق «دست پیش گرفته تا پس نیفتند» است! این افراد نام آشنای حوزه زنان در حالی در مقام مدافعان و مطالبه گران حقوق زنان، سخن سُرایی میکنند که خود باید پاسخگوی بیتفاوتیها و بیمسئولیتیهای خود در قبال وعدههایی که به زنان داده و عملی نکردهاند، باشند و چه بسا هر کدام به نوعی در رفع مشکلات و اولویتهای بهحق حوزه زنان حتی گامی هم برنداشتهاند.
آنچه که با نگاه به این فیلم که بهتر است آن را «نمایش ضعیف یک سناریو علیه نیروی انتظامی» دانست؛ میتوان فهمید اصرار بیش از اندازه دختر جوان به پرخاشگری، مظلومنمایی و جوسازی کاذب است که قطعا در مرحله نخست حقوق انسانی و شهروندی پلیس زن را خدشهدار کرده و او را از نظر روانی مورد اهانت قرار داده است در ابتدا لازم است داعیه داران حقوق شهروندی فکری به حال بدحجابان بدزبان و قانون شکنان قلدر داشته باشند.
آنچه که از دایره انصاف به دور است پایمال کردن تمام و کمال زحمات یک فرد یا پرسنل یک نهاد و سازمان به صرف دیدن یک خطاست به طوری که چشم را بر تمام خوبیها ببندیم و زبان تیز را علیه آنها حتی بدون در نظر گرفتن مصلحت نظام و جامعه در دهان بچرخانیم! این حرکت نه منطقی و نه منصفانه است بلکه مغرضانه و دارای پیامدهای بزرگ سیاسی و اجتماعی است که بهتر است از آن غافل نشویم.
نکته مهم دیگری که در موضوع دفاع از «حقوق زنان» فعالان این عرصه باید در نظر داشته باشند این است که «دفاع بد از زنان خود بدترین نوع خشونت علیه آنها است» چه اینکه شاهد برخی تلاشها در اشاعه فرهنگ بیحجابی و حجاب اختیاری از سوی افرادی معلومالحال، چون مسیح علی نژاد و بازی خوردگان در دنیای افکار پوسیده فمینیسم هستیم.
به هر حال با توجه به اینکه بانوی پرسنل نیروی انتظامی نیز در این اتفاق هم صدمه روحی و شخصیتی دیده و هم صدمه جسمی شرط انصاف این است که از حقوق او نیز دفاع کرده و از زحمات نیروی خدوم انتظامی در حفظ امنیت روانی جامعه قدردانی کنیم و قضاوتها را به زمانی بعد از بررسی کامل این اتفاق موکول کنیم.
چه بسا هستند افرادی که بخواهد از آب گل آلود ایجاد شده علیه نیروی انتظامی و قانون عفاف و حجاب که ضامن سلامت روانی و حضور عفتمدارانه افراد در جامعه است ماهی مقصود خویش را صید کنند.
ما جمعی از زنان فعال در عرصه فرهنگی و اجتماعی ضمن قدردانی از زحمات پرسنل محترم نیروی انتظامی و حمایت قاطع از پلیس امنیت اخلاقی، تمام کسانی که قصد و برنامه اصلاح جامعه و ترویج خوبیها دارند را تحت هر شرایطی به تأسی از سیره اهل بیت (ع)، هوشمندی، ذکاوت و سعه صدر، توصیه میکنیم و امیدواریم دستگاههای مسئول ابعاد پنهان این ماجرا را بررسی کرده و گزارش کاملی را جهت تنویر افکار عمومی منتشر کنند تا باب هرگونه ذهنیت منفی به نیروهای خدوم انتظامی بسته شود.