رئیس انجمن روان تنی ایران با تشریح استرسزاترین بیماری بر ضروت فراگرفتن تهرانیها به دو آموزش مدیریت خشم و هیجانات غم تاکید کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر احمد علی نوربالا در نشست خبری نخستین همایش سالیانه انجمن علمی پزشکی روان تنی ایران اظهار داشت: هیچ بیماری نمیتوانید پیدا کنید که علت بیماری فقط مربوط به عواملی جسمی است حتی در تصادفات نیز این اختلالات روان بسیار تاثیر دارد.
رئیس نخستین همایش سالیانه انجمن علمی پزشکی روان تنی ایران ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی عنوان میکند که ۸۵ درصد عواملی که باعث اختلال روان تنی میشود از عوامل اجتماعی تیر میگیرد.
نوربالا تصریح کرد: در کشور ما نیز حوادث مختلفی رخ میدهد و جامعه پر استرسی داریم بنابراین باید با چگونگی برخورد با استرس و همچنین آموزش مدیریت خشم و هیجان غم آشنا شویم، زیرا این دو مورد در ایران بسیار وجود دارد.
وی ادامه داد: حال افراد اگر دچار بیماری شدند فقط دارو نمیتواند به آنها کمک کند بلکه عوامل روان تنی به آنها بسیار میتواند کمک کند مثلا کسی که بیماری قلبی دارد و پس از معاینه پزشک متوجه میشود که مشکل اندامی ندارد نباید به بیمار گفته شود که بیمار مشکلی ندارد بلکه این درد بیمار به دلیل اختلال روان تنی است.
نوربالا گفت: در سال ۹۵ - ۹۴ یک تحقیقی صورت دادیم درباره تنشهای روانی و اجتماعی مردم تهران که نشان داد بیش از ۸۰ درصد تهرانیها حداقل یک رویداد شدید استرس زا را طی یکسال تجربه کردند که در حوزه سلامت، خانواده و اقتصاد بوده است و به صورت بیماریهای جسمی و روان خود را نشان داده است و مسلما این تحقیق امروز صورت میپذیرد این آمار با توجه به مشکلات در تهران بیشتر خود را نشان میداد.
رئیس نخستین همایش سالیانه انجمن علمی پزشکی روان تنی ایران خاطرنشان کرد: بیشترین بیماری که اختلال روان را افزایش میدهد بیماری دیابت است که نسبت به بیماریهای دیگر ۹ برابر اختلال روان تنی را افزایش میدهد و مسلما بیماری که این اختلالهای روان را مدیریت میکند کار مهمی را صورت داده است.