به گزارش گروه اقتصادی
خبرگزاری دانشجو، طی مراسمی تفاهم نامه همکاریهای مشترک فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران و اتاق تعاون ایران، به منظور توسعه فرهنگ کارآفرینی و همکاری های دو جانبه بین دانشگاه و اتاق تعاون با رویکرد استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانایی های مشترک آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی، تجاری سازی دستاوردها در چارچوب تعاونی و رویکرد توسعه تعاون در کلیه سطوح نظام آموزشی، پژوهشی و تحقیقی که به توسعه و تقویت تعاونی های دانش بنیان و نظام علمی تعاون در حوزه عملی منجر شود، به امضا رسید.
در این نشست بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به سند چشم انداز ۱۴۰۴ که ایران را به عنوان یکی از کشورهای اصلی و قطب های تولید علم و دانش معرفی می کند، دانشگاه را یکی از قطب های تولید علم و دانش عنوان کرد و گفت: تعاون بخش جوان و نوپایی است که در صحنه عمل قرار دارد و به ارتباط با دانشگاه نیاز دارد.
وی گفت: ما نیز آمادهایم در بخش های مختلف بسترهای مناسبی را در اختیار جامعه دانشگاهی قرار دهیم.
رئیس اتاق تعاون ایران افزود: در بخش تعاون ظرفیت های مناسبی وجود دارد که دانشگاه می تواند استفاده کند و می توان به حمایت از پایان نامه ها در مقاطع مختلف، سفارش دوره های آموزش خاص اشاره کرد.
به گفته رئیس اتاق تعاون ایران، یک سوم شرکتهای دانش بنیان در بخش تعاون هستند که با ارتباط با دانشگاه می توان زمینه مناسب بهره گیری از ظرفیت های مقابل را فراهم کرد.
فرهاد رهبر رئیس کل دانشگاه آزاد اسلامی نیز با مغتنم شمردن فرصت ایجاد شده و بهره گیری از ظرفیت های متقابل، اشاره داشت: که باید بند بند این تفاهم نامه را به یک برنامه عملیاتی تبدیل کنیم.
لازم به اشاره است، تهیه و تدوین و برنامه ریزی و اجرای دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلندمدت مورد نیاز طرفین در جهت گسترش آموزش های نظری و مهارتی با موضوعات تعاونی، بهره گیری از توانایی های اتاق تعاون برای اجرای فعالیت های مشترک آموزشی، پژوهش و تحقیقاتی، ارائه تسهیلات به دانشجویان مهمان معرفی شده از سوی اتاق تعاون در قالب مقررات موجود و قرارداد برای مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری، همچنین معرفی فارغ التحصیلان توانمند دانشگاه به اتاق تعاون برای انجام خدمات مشاوره ای و فنی شرکت ها و اتحادیه های تعاونی عضو اتاق تعاون از مهمترین زمینه های همکاری دانشگاه در این تفاهم نامه است.
گفتنی است، اعلام تخصص ها و نیروهای انسانی مورد نیاز به دانشگاه، تهیه عناوین فناوری مورد نیاز و ارسال مستمر آنها به دانشگاه، بررسی پروژه های تحقیقاتی و فناوری پیشنهادی دانشگاه و اعلام نتایج به آن، معرفی دانشگاه به عنوان همکار استراتژیک در تولید فناوری و محصولات بومی در بخش تعاونی کشور، در اختیار قرار دادن مزارع و مراکز کشت و دامپروری و محیط و اماکن مورد نیاز دانشگاه برای تعیین کارآیی محصولات بومی و تولیدی تعاونی ها، انعقاد قرارداد خرید خدمات تخصصی و فنی دانشگاه، حضور و کمک به برگزاری سمینارها، کنفرانسها، نمایشگاه ها و کارگاههای تخصصی علمی همچنین ارائه آمار و اطلاعات مربوط به صادرات و واردات به صورت موضوعی بر حسب هریک از شرکت ها و اتحادیه ها، انیز از مهمترین زمینه های همکاری اتاق تعاون در این تفاهم نامه عنوان شده است.
همچنین در این نشست، تهمینه دانیالی مشاور رئیس اتاق تعاون در امور بانوان، بهره گیری از جهیزیه ایرانی را برای جامعه دانشگاهی پیشنهاد داد.
تفاهم نامه همکاری های مشترک فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران و اتاق تعاون ایران، دومین تفاهم نامهای که است که بخش تعاون با جامعه دانشگاهی منعقد می کند.