بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان در بیانیه ای نوشت: در کجای دنیا پارلمان یک کشور، اینقدر در برابر دولت ضعیف و واداده عمل میکنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان در خصوص طرح سوال نمایندگان مجلس شورای اسلامی از رییس جمهور و پس گرفتن تعداد از امضاها توسط برخی نماینگان با صدور بیانیهای اعلام داشت: باید گریست به حال دولتی که از یک ساعت سوال و جواب با نمایندگان مردم آن هم درباره وضع اقتصاد و معیشت همین مردم، این چنین میترسد و از آن فرار میکند!
متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
"شما با یکایک ملّت ایران تماس بگیرید و بگویید آیا شما مجلسی میخواهید که دردهای کشور را، مشکلات کشور را، مشکلات مردم را بشناسد و بخواهد آن را حل کند یا مجلسی که طرفدار زید یا عمرو باشد. جواب چیست از طرف مردم؟ معلوم است که مردم آن اوّلی را میخواهند؛ برای مردم این مهم است؛ مجلس متدیّن، مجلس متعهّد، مجلس شجاع، مجلس فریبنخور که فریب ترفند دشمن را نخورد. " مقام معظم رهبری (مدظله العالی) – ۱۳۹۴/۱۲/۵
از ابتدای تشکیل مجلس شورای اسلامی تاکنون، همواره در شعارها گفته شده است که مجلس در راس امور است و نمایندگان مردم در خانه ملت به دنبال حقوق مردم و احقاق حق آنها هستند؛ نمایندگانی که از رای همین مردم به صندلی هایشان رسیده اند و هر ۲۹۰ نفر آنها مدیون خون شهدای دفاع مقدس و مدافعین حرم هستند؛ اما آنچه که اکنون پیش روی ماست حاکی از چیز دیگری است.
روزها از داخل مجلس خبرهای گوناگونی میآید، روزی خبر میآید که نمایندهای با غرور تمام، درخواست خانه گران قیمت و حقوق بیشتر از بیت المال را میکند تا دزدی نکند! روزی دیگر، نمایندهای رانت خوریهای خود را سهم خود و خانواده اش از سفره انقلاب میداند! روزی دیگر خبر دیدار عدهای از نمایندگان با یکی از سران فتنه به گوش میرسد و میبینیم که حتی به اینکه در معیت یک فتنه گر بوده اند، افتخار هم میکنند.
حال چه جای امیدی است که از چنین مجلسی انتظار پیگیری مطالبات مردم را داشته باشیم؟ مطالبات مالباختگان موسسات مالیاتی، مطالبات انجمنهای صنفی و کارگری، مطالبات دانشجویان و جوانان، مطالبات اقتصادی مردم و صدها مطالبه دیگر که روزها در میان بحثها و دعواهای سیاسی نمایندگان و یا لایحهها و طرحهای بی فایده و گاها مضر مثل معاهدههای چندگانه پیوستن به FATF و... گم میشوند. آیا این همان مجلسی است که قرار است خانه ملت باشد؟!
به فرموده امامین انقلاب، مجلس در راس امور است. حال آیا مجلس فعلی، همان مجلسی که باید در راس امور باشد، هست؟! مجلسی که نمایندگاناش بعد از مدتها طرح سوال از رییس جمهور را امضا کرده اند و پیگیر آن شده اند، به یکباره تصمیم پنجاه نفر از آنها یک شبه عوض شده و امضای خود را پس گرفته اند، میتواند مجلسی مستقل و در راس امور باشد؟
در کجای دنیا پارلمان یک کشور، اینقدر در برابر دولت ضعیف و واداده عمل میکنند؟ و از سویی دیگر، در کجای دنیا قوه مجریه یک کشور میتواند اینقدر راحت در کارهای قوه مقننه دخالت کند و آب از آب تکان نخورد؟
دولتی که مدعی بود شامهای ستادش را از ستاد رقیب میگرفته و این روزها مورد تحقیر سلبریتیها قرار گرفته (که البته جای تاسف و ناراحتی دارد) چند شب پیش، مجمع نمایندگان استانها را در استانداریها به ضیافت افطاری دعوت کرده و از آنها اصرار کرده است که امضای خود در طرح سوال از ریاست جمهوری پس گرفته و حتی برگههای آماده به اسم نماینده مجلس خطاب به ریاست مجلس مقابل آنان گذاشته اند مبنی بر اینکه "بنده امضای خود را پس گرفته ام. " و حتی پا را فراتر از این گذاشته و برخی قصد داشتند شبانه به درب منزل نمایندگان رجوع کرده و برگه انصراف از امضای طرح سوال را از آنها بگیرند!
باید از تک تک آن پنجاه نفر نمایندهای که روز سه شنبه امضای خود را پس گرفته اند پرسید شب گذشته چه اتفاقی افتاده است که به یکباره تصمیم هر پنجاه نفرشان با هم عوض شده و امضای خود را پس گرفته اند؟ آیا باید باور کنیم که هیچ فشاری از بیرون از مجلس روی آنها نبوده است؟ آیا باید باور کنیم که دولت، نمایندگان را تهدید و تطمیع نکرده است؟
وای که اگر خلاف این مساله اتفاق افتاده باشد که باید تاسف خورد به حال چنین دولت و چنین نمایندگانی. باید گریست به حال دولتی که از یک ساعت سوال و جواب با نمایندگان مردم آن هم درباره وضع اقتصاد و معیشت همین مردم، این چنین میترسد و از آن فرار میکند! دولت حتی اگر هم از سوال مجلس فرار کند، اما تاریخ او را قضاوت خواهد کرد و از قضاوت تاریخ هیچکس در امان نیست؛ همانطوری که اقدامات گذشته این دولت در تاریخ جمهوری اسلامی به جا مانده است و قضاوت شده و خواهد شد...