رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: دانشگاه برای تمامی اعضای هیات علمی که میتوانند با دانشگاههای خارج از کشور و یا مراکز صنعتی ارتباط و تعامل داشته باشند، تسهیلاتی فراهم میکند و این مشارکت به معنای نگاه اقتصادی نیست.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علم و صنعت، جبارعلی ذاکری در جلسه هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: تعاملات صنعتی یکی از شاخصهای دانشگاههای سطح یک کشور است.
وی افزود: در قرن حاضر با رقابتی که با دیگر دانشگاههای هم تراز داریم اگر نتوانیم افق مناسب و برنامه منظمی برای حضور و تعاملات صنعتی داشته باشیم، قطعا عقب میمانیم.
رئیس دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه در کشور با چالشهای بسیار اجرایی و صنعتی مواجه هستیم، تاکید کرد: در دانشگاهها هزینه بسیاری برای پایان نامههای کارشناسی ارشد و دکتری میشود، اما از پتانسیل دانشجوی دارای مهارت برای رفع مشکلات کشور استفاده نمیشود.
ذاکری اظهار داشت: عدم استفاده از نیروی در اختیار دانشگاهها برای رفع مشکلات اجرایی و صنعتی از نقاط ضعف این مراکز است.
وی عنوان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری مساله یابی صنایع کشور توسط دانشگاهها را مطرح کردند، رسالت ما در دانشگاه علم و صنعت برقراری ارتباط و تعامل با مراکز صنعتی است.
رئیس دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد: در شرایط حاضر، مساله یابی نیز بخشی از وظایف جامعه دانشگاهی ما است.
ذاکری خاطر نشان کرد: دانشگاه برای تمامی اعضای هیات علمی که میتوانند با دانشگاههای خارج از کشور و یا مراکز صنعتی ارتباط و تعامل داشته باشند، تسهیلاتی فراهم میکند و این مشارکت به معنای نگاه اقتصادی نیست.
وی با تاکید بر اینکه باید بدانیم در صنعت چه مشکلی وجود دارد که برای آن راهکار ارائه کنیم، گفت: ما معتقدیم نیازمند جهاد صنعتی و به راه انداختن موجی در دانشکدهها برای ورود به صنعت هستیم و برای تسهیل و اجرایی سازی این ارتباط نیز پیگیری لازم را خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه با اشاره به نام گذاری سال جاری به عنوان حمایت از تولید کالای ایرانی گفت: دانشگاه میتواند در این بحث نقش آفرین باشد و بگوید چگونه میتوان کیفیت محصول را افزایش داد.
ذاکری گفت: انتظار جدی ما از اعضای هیات علمی این است که با کمک همکاران ستادی، وضعیت ارتباط با صنعت را بهبود بخشند.