کمیته امداد کشور ساخت مسکن مددجویی را تا آخرین نفر دنبال کرده و در این حوزه هیچگونه محدودیت و مشکل اعتباری ندارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ابراهیم بازیان، کردستان را نماد غرور و غیرت توصیف کرد و اظهار داشت: احداث یکهزار واحد مسکن مددجویی در مناطق روستایی، محروم و صعبالعبور طی یکسال آینده در استان کردستان در دست اقدام است.
وی با اشاره به اشاره به مشارکت سپاه، بنیاد برکت و دیگر نهادهای مرتبط، گفت: این پروژه یکهزار واحدی جدا از برنامههای جاری سالانه کمیته امداد کشور در بخش مسکن روستایی، شهری و تعمیرات استان کردستان است.
مدیرکل تأمین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد امام خمینی (ره) متراژ هر واحد مسکن مددجویی را ۵۰ مترمربع عنوان و تصریح کرد: حداقل اعتبارات در نظر گرفته برای این یکهزار پروژه مسکن روستایی ۳۵ میلیار تومان است.
وی ادامه داد: ساخت مسکن مقاوم و مناسب برای خانوارهای تحت پوشش نوید بخش مصمم بودن کمیته امداد در حل مشکلات مسکن مددجویان است.
بازیان با اشاره به برنامههای پیشروی کشوری و استانی افزود: امیدواریم طی یک یا دو سال آینده، صف مسکن در استان کردستان را بشکنیم.
وی با قدردانی از حمایتهای خیرین برای جمعآوری زکات، صدقات و مشارکتهای آنان اظهار کرد: بهحق خیرین همواره ما را در ساخت مأمن و پناهگاهی برای خانوادههای نیازمند مددجویان همراهی کردهاند.
مدیرکل تأمین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: مسکن امروز در کشور بالغ بر ۵۰ تا ۶۰ درصد هزینه سبدزندگی خانوادهها را به خود اختصاص داده و امداد مصمم است با برآوردهکردن این نیاز نه تنها باعث رونق فرهنگی و اجتماعی در خانوادههای مددجویان، بلکه به لحاظ اقتصادی موجب کاهش هزینههای آنها نیز شویم.
کمیتهامداد برای ساخت مسکن مددجویی "هیچگونه" مشکل اعتباری ندارد
وی تامین مسکن و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی را موجب رونق و ایجاد انگیزه در میان خانوادههای مددجویان دانست و گفت: به طور مشخص حوزه مسکن در کمیتهامداد به عنوان یک راهبرد، اساس و اصل در موضوع توانمندسازی دنبال میشود.
مدیرکل تأمین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد کشور اضافه کرد: در حوزه مسکندار کردن مددجویان، استانهای محروم و مرزی در اولویت بوده و به عنوان یک دژ و خاکریز دفاعی در مقابل مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است.
وی عنوان کرد: تامین مسکن برای مددجویان میتواند از آسیبهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در جامعه پیشگیری کرده و از آسیبپذیری و فقر و نداری خانوادههای نیازمند جلوگیری میکند.
بازیان با بیان اینکه واگذاری مسکن به مددجویان به منزله رها کردن مددجویان نیست، تصریح کرد: هدف تمامی حمایتهای کمیته امداد توانمدسازی مددجویان بوده تا روزی بتوانند روی پای خود بایستند.
مدیرکل تأمین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد کشور مسکن را عامل محرک و مکملی قوی برای توانمندشدن توصیف کرد و افزود: ما در مجموع در جریان توانمندسازی مسکن را یک عامل مهم دانسته چراکه موجب کاهش هزینه و افزایش درآمدها میشود.
وی بیان کرد: اگر خانوادهای توانمند شوند در واقع به مددجویی دیگر اجازه داده تا بتواند از خدمات کمیتهامداد استفاده کند که این همان وجه مددکاری مددجویی مورد نظر ما است.
مدیرکل تأمین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد کشور به نظارت کامل بر کم و کیف ساخت و ساز مسکنهای مددجویی اشاره کرد و ادامه داد: قطعاً مسکن مناسب و مقاوم را با آخرین استانداردهای ابلاغی میسازیم و در اختیار مددجویان قرار میدهیم.
وی تصریح کرد: کمیته امداد کشور ساخت مسکن مددجویی را تا آخرین نفر دنبال کرده و در این حوزه هیچگونه محدودیت و مشکل اعتباری ندارد.