مدیر رستورانهای دانشگاه ارومیه گفت: در تأمین اقلام غذایی هیچ مشکلی نداریم و هر برنامه غذایی که تدوین کرده باشیم، پیمانکاران موظف به ارائه آن است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از ارومیه، دانشجویان هر سال با مشکلات صنفی در دانشگاهها روبرو هستند و امسال نیز همزمان با بازگشایی دانشگاهها انتظار میرفت که به دلیل شرایط فعلی اقتصاد دانشگاهها در ارائه امکانات، مخصوصا اقلام غذایی به دانشجویان به مشکل برخورد کنند.
طبق اخبار به دست آمده از دانشگاه ارومیه، اعتراضات دانشجویی در رابطه با مشکلات غذای دانشجویان، مستقل از این مسئله نبود و دانشجویان در فضای مجازی نسبت به اختلالات به وجود آمده در رستورانهای غذاخوری دانشگاه ارومیه اعتراض خود را نشان دادند.
یکی از دانشجویان در مصاحبه با خبرنگار ما در این رابطه می گوید: با آغاز سال تحصیلی وقتی برای خوردن غذا به رستوران سلف رفتیم، متوجه شدیم که اقلام غذایی مثل گوجه فرنگی را از برنامه غذایی خود حذف کرده است.
این دانشجوی دانشگاه ارومیه می افزید: ما این موضوع را به روابط عمومی شورای صنفی دانشگاه ارومیه انتقال دادیم و این احتمال را دادیم که به خاطر گرانی گوجه از برنامه غذایی رستوران های دانشگاه حذف شده است.
ایوب فتح الهیۀ، دبیر شورای صنفی دانشگاه ارومیه در رابطه به خبرنگار ما میگوید: از همان ساعات اولیه که دانشجویان این مشکل به وجود آمده در رستوران را به ما انتقال دادند، موضوع را به مدیریت امور رستورانهای دانشگاه ارومیه انتقال دادیم.
ایوب فتح اللهی در ادامه میافزاید: ما صراحتاً در این نامه خواستار برخورد و جریمه سریع پیمانکارهای خطاکار شدیم تا از تکرار چنین مشکلاتی جلوگیری شود.
او می گوید: مشکلات دیگری در نامه افزوده شده است که از جمله تحویل با تاخیر غذا به دانشجویان و نرسیدن گوجه فرنگی به اکثر دانشجویان در وعده ناهار در برخی از رستورانها از جمله این مشکلات است.
رامین رزمی مدیر رستورانهای دانشگاه ارومیه با اشاره به جزئیات این اتفاق به خبرنگار ما می گوید: ما هیچ برنامه برای اضافه کردن گوجه فرنگی به برنامه غذایی این هفته نداشتیم؛ برخی پیمانکارها خودسرانه گوجه فرنگی را به برنامه غذایی اضافه کرده بودند.
هیچ برنامه برای اضافه کردن گوجه فرنگی به برنامه غذایی این هفته نداشتیم
رامین رزمی در ادامه می افزاید اینکه میگویند به خاطر مشکلات مالی ما در تامین اقلام غذایی به مشکل برخوردیم، یک موضوع کذب است.
مدیر رستورانهای دانشگاه ارومیه می گوید:ما در تأمین اقلام غذایی هیچ مشکلی نداریم و هر برنامه غذایی که تدوین کرده باشیم آن برنامه را پیمانکاران موظف هستند به دانشجویان ارائه بدهند.
وی گفت: زمانی که دانشجویان به این موضوع اعتراض کردند، من در محل تحویل غذا حضور داشتم و در عرض ۵ دقیقه این مشکل سریع حل شد.