رییس پژوهشکده هوا و فضا گفت: بسیاری از ابزار آزمایشگاهی این پژوهشکده توسط دانشجویان داخلی طراحی شده و ما همه این ابزار را به روش سنتی تولید کرده ایم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو ،محمود مانی رییس پژوهشکده هوا و فضا در نشست تخصصی ماهواره پیام امیرکبیر گفت: دانشگاه امیرکبیر از گذشته ارتباط زیادی با صنعت داشته به گونهای که دانشگاه امیرکبیر مادر دانشگاه صنعتی کشور لقب گرفته و ما نیز به این لقب افتخار میکنیم.
وی در ادامه گفت: دانشکده مهندسی هوا و فضا در این دانشگاه است و وظیفه دارد در فعالیتهای صنعتی به دانشگاه کمک کند.
همچنین پژوهشکده علوم و فضا با همکاری سازمان فضا تصویب شده و اخیرا با عنوان پژوهشکده علوم فضا، هوا فضا نامگذاری شده است.
مانی در خصوص فعالیتهای این پژوهشکده گفت: بسیاری از ابزار آزمایشگاهی این پژوهشکده توسط دانشجویان داخلی طراحی شده و در پژوهشکده نیز بسیاری از ابزار و وسایل با همکاری دانشکده ساخته شده که ما همه این ابزار را به روش سنتی تولید کرده ایم.
وی در خصوص فعالیتهای فضایی در دانشکده تصریح کرد: ما در سال ۸۶ توافق نامهای با سازمان فضایی منعقد کرده ایم و یکی از ۳ ماهواره آماده پرتاب به دانشکده هوا فضای دانشگاه امیرکبیر اختصاص دارد. اما به دلیل وسعت این ماهواره در دانشکده توان ساخت آن وجود ندارد.
وی در ادامه گفت: افتخار ما در دانشکده این است که با چند استاد از رشتههای صنایع و نساجی و هوا فضا همکاری میکنیم که این همکاری سبب ساخت این ماهواره شد.
مانی همچنین افزود: در هفته آینده مراحل نهایی این ماهواره طی میشود و همچنین تفاهم نامهای با پژوهشکده منعقد شده و تربیت نیرو برای انجام این پروژه از اولویتهای ما است.
وی در خصوص ماهواره امیرکبیر گفت: تاکنون چند آزمایشگاه اختصاصی مانند ارتعاشات، خلع حرارتی، کنترل وضعیت و اتاق تمیز تاسیس شده است؛ که در سطح کشور بسیار مجرب هستند.
مانی در ادامه گفت: ساختار ماهواره پیام امیرکبیر سنجش از دور بوده و مدل نهایی آن به زودی به پایان مییابد و ماهواره سیمرغ اولین پرتاب گر برای ماهواره امیرکبیر است.
وی با اشاره به برنامههای آینده این دانشکده گفت: برنامه اتاق نوآوری در قالب دانشکده از برنامههای دانشکدههای هوا و فضا است.