جمعی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاههای یاسوج در پی انتشار مطالبی در مورد تخریب مدیرکل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد بیانیهای صادر کردند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاههای یاسوج در پی انتشار مطالبی در مورد تخریب مدیر کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد بعضی بیانیهای صادر کردند.
متن این بیانه به شرح زیر است:
اخیرا در برخی رسانههای معلوم الحال استان، مطالبی در تخریب مدیر کل دادگستری استان مطرح شد و مطرح کننده این مطالب خود نیز شخصی بوده که در چنگال عدالت عدلیه استان دچار شده و شاید هم هرگز به چنین روزی فکر نمیکرده است، در این خصوص، چند نکته، خالی از لطف نیست.
فساد مثل اژدهای هفت سر افسانه هاست ... از بین بردنش آسان نیست؛ کسانی که متنفع از فساد هستند، برخورد با اینها کار بسیار سختی است، ولی حتما باید انجام بگیرد. (مقام معظم رهبری)
این نوع تاختن به مدیر دستگاه قضایی به خودی خود، حکایت از جدی بودن عزم و اراده مدیر در برخورد با تخلفات را تداعی میکند.
اگر رسانه مذکور و شخص معلوم، حریت داشت و چیزهایی میدانست چرا تا قبل از این از دستگاه قضایی مطلبی را نگفتند و منتشر نکردند.
این نوع عقده گشایی ناشی از عدم توان نفوذ مافیای ثروت و قدرت در دستگاه قضایی استان و کوتاهی دست اختاپوس خانوادگی از سر سرمایههای استان به بهانه سرمایه گذاری است.
زندگی شخصی و اداری مدیر کل را عموم مردم میتوانند ببینند و از همسایگان ایشان هم سراغ بگیرند و به عموم اعلام کنند، اما بین حکم حبس یک جعل بزرگ میلیاردی، و این گونه تشویش اذهان رابطهای معناداری است که به منظور انحراف اذهان از برملاء شدن یک فساد سیستمی انجام شده و میشود.
چرا که چنین عقده گشایی و ترور شخصیت دقیقا پس از ناامیدی از نفوذ در تغییر حکم انجام میگیرد که البته در افکار عمومی مردم، چنین حکمی در مقابل چنین رانتها و سوء استفادههای کلان میلیاردی بسیار ناچیز مینماید، که خود گویای پارهای از تاثیر پذیری هاست، اما در عین حال جای تشکر از اقدام انقلابی دستگاه قضایی استان باقی است.
استقلال قضات را زیر سئوال بردن با وجود به خدمت گرفتن قویترین وکلا، خود حدیث جدید از سر عصبانیت از دستگاه عدلیه و شیپور از سرگشاده دمیدن است، که البته قضات اشاره شده در مطالب منتشره باید از جایگاه خود دفاع نمایند و اجازه ندهند، جایگاه و اعتماد عمومی به قضات زحمت کش وخدوم با این تشویشها دچار خدشه شود.
ضمن خدا قوت و دست مریزاد به قضات شجاع که بارها تهدید و تطمیع هم شدند و خاصه ریاست دستگاه قضایی استان، از آنها میخواهیم قبل از اعلام حکم، فاعلین جرائم بانکی، عاملان و مدیران بانکها و دستگاههایی که زمینه چنین رانت و فساد میلیاردی در استان را فراهم نمودند و چشم پوشی کردند، برخورد جدیتر و قاطع تری انجام شود.
چگونه است که مردم عادی برای تاخیر فقط چند ساعت در پرداخت تسهیلات مشمول جریمه میشوند، ولی شخص دیگری صدها میلیاردتومان معوق بانکی دارد و کسی را به کاری نیست. اطلاع دقیق نداریم، اما یحتمل کل بدهکاران بانکی ریز و درشت در زندانهای استان به کسری از چنین معوقاتی نمیرسد و این با کدام آیین حقوقی و نظام اجتماعی سازگاری دارد؟
سرمایه گذاری در کشور و استان ما هرگز حماقت نیست و نبوده و نخواهد بود، اما سرمایه داشتن نباید ابزاری برای فرار مالیاتی، تملک اراضی ملی، فخر فروشی و تصاحب زمینهای نسق دار مردم و نفوذ در مزایدهها شود. تاکنون چنین سرمایه گذاریهایی باعث اشتغال چند نفر و با چه کیفیتی شده اند؟
انتقام و عقده گشایی کمترین هزینهای است که دستگاه قضایی استان در قبال مقاومت در برابر مافیای زر و زور و تزویر باید بپردازد؛ و قطعا مدیران قضایی شجاع باید علاوه بیش از این محافظت شوند، امیدواریم دستگاه قضایی با این جوسازیها خدای ناکرد از موضوع خود کوتاه نیاید، و اکنون که بارقههای امید از شجاعت و دقت نظر دستگاه قضایی استان در دل مردم جوانه دمیده است، مدیرکل و قضات این دستگاه به پشتوانه حمایت مردم، باید عزمی راسختر و جدیتر جلو تمام دنیای گردنگشان اقتصادی استان بیاستند.
ما به نوبه خود از اقدام پر از امید قاضی القضات استان و قضات شجاع استان حمایت کرده و مطمئن باشند که دعای خیر آحاد مردم محروم و بی دفاع بدرقه اقدامات خداپسندانه شما خواهند بود و رجاء واثق داریم که این آغاز راهی برای دیگر فسادهای سیستمی از جمله چشمه نباتی یاسوج، زمین خواریها و ... در این استان باشد.
خدا را شاکریم که هنوز در نظام جمهوری اسلامی عدالت هست و نمرده , اونی که که تونسته رانت به این بزرگی را بکنه به راحتی از منافعش دست نمیکشه باید مقاومت کرد ما نیز حمایت می کنیم.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.