رئیس علوم پزشکی اردبیل گفت: اختصاص امکانات درمانی و بهداشتی به شهرستان بیلهسوار بدون درنظرگرفتن سطحبندی صورت میگیرد و دلیل این امر، حساسیت این شهرستان مرزی و حضور اتباع در آن است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اخوان اکبری، رئیس علوم پزشکی اردبیل در نشست بررسی وضعیت سلامت شهرستان بیله سوار که عصر جمعه در مرکز فوریتهای پزشکی این شهرستان برگزار شد، موضوع سلامت در این شهرستان مرزی را حساس و ویژه عنوان کرد و گفت: توسعه بهداشت و درمان در این منطقه یکی از دغدغهها و اولویتهای مهم دانشگاه علوم پزشکی اردبیل است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به سطحبندی خدمات بهداشتی و درمان در مناطق مختلف با تعاریف وزارت بهداشت اشاره کرد و ادامه داد: با این حال درباره شهرستان بیله سوار، بدون در نظر گرفتن این سطحبندی که محدودیتهایی را در ارائه نیروی تخصصی، امکانات و تجهیزات تعریف کرده است، برنامهریزیها همچنان با هدف تأمین نیازمندیهای این منطقه در دستور کار دانشگاه قرار دارد.
وی ادامه داد: به همین دلیل یک دستگاه آمبولانس پیشرفته بااعتبار بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان جهت ارائه خدمات در حوزه فوریتهای پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان اختصاص یافت.
اکبری از شروع به کار هشت پزشک متخصص در رشتههای قلب، یاتولوژی، بیهوشی و رادیولوژی در بیله سوار خبر داد و افزود: با فعالیت این پزشکان، ضمن مدیریت بیماران اتباع خارجی در این شهرستان، شاهد کاهش اعزام بیماران به مرکز استان خواهیم بود.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی اردیل آمادگی دارد پایگاه دو شهری بهداشت در بیله سوار را احداث کند، گفت: درصورت اختصاص زمین از سوی مسؤولان شهری بیله سوار، دانشگاه علوم پزشکی در اسرع وقت این ساختمان را احداث میکند.
گفتنی است، در این نشست یک دستگاه آمبولانس بنز اسیرینتر با تجهیزات کامل به شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیله سوار اختصاص یافت که از امروز در شبکه بهداشت این شهرستان مورد استفاده قرار میگیرد.