معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت گفت: برای پرهیز از اسراف و دور ریز غذا در منوی تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی، غذای نیم پرس قرار داده شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ، محمدرضا فراهانی معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت گفت: در بسیاری از دانشگاه ها، دانشجویان به ویژه دانشجویان دختر اذعان داشتند که میزان حجم غذا برای شام کمی زیاد است و دور ریز آن بالا میرود. ضمن اینکه برخی از دانشجویان علاقه دارند هزینه کمتری را برای غذا پرداخت کنند.
وی افزود: به همین منظور با نظرسنجی و بررسیها به این نتیجه رسیدیم که برای منوی غذای دانشجویان در دانشگاههای علوم پزشکی یک غذای نیم پرس در نظر گرفته شود که هم هزینه کمتری داشته باشد و هم حجم کمتری که هر یک از دانشجویان که علاقهمند هستند از این منو استفاده کنند.
معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: به تمامی دانشگاههای علوم پزشکی اعلام شده است که غذای نیم پرس باید هزینه آن از نصف یک غذا هم کمتر باشد.
وی گفت: به این ترتیب اگر هزینه هر پرس غذای دانشجویی ۱۳۵۰ تومان است. نصف آن ۶۷۵ تومان میشود که دانشجو باید برای نیم پرس ۶۰۰ تومان پرداخت کند.
فراهانی تاکید کرد: هدف اصلی ارائه غذای نیم پرس برای دانشجویان، پرهیز از اسراف، جلوگیری از دور ریز غذا و ایجاد امکان انتخاب بیشتر برای دانشجویان است بنابراین دانشگاه حق ندارد در حجم و قیمت این منو تغییری بدهد و در صورت تغییر در آن تخلف کرده است.