نمایشگاه کتاب با عنوان «چهل سال عزت» به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب عزّتآفرین اسلامی ایران در دانشگاه بوعلی سینا افتتاح شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نمایشگاه کتاب با عنوان "چهل سال عزت" به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب عزّتآفرین اسلامی ایران، توسط مؤسسۀ فرهنگی هنری قدر ولایت، با حمایت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با حضور یعقوب محمدیفر رئیس دانشگاه بوعلی سینا و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه بوعلی، در راهروی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان واقع در مسجد بزرگ دانشگاه بوعلی سینا افتتاح شد.
محمدیفر ضمن بازدید از نمایشگاه و همچنین بازدید از کتابخانه حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، گفت: لازم است کتب موجود در بررسی ادیان ابتدایی و البته دیگر ادیان موجود، برای شناخت دانشجویان از این ادیان و نیز انجام پژوهشهای دانشگاهی به کتب موجود اضافه گردد و متولیان علوم اسلامی در دانشگاه، لازم است به این مقوله برای روشن شدن تاریخچه ادیان مختلف و همچنین شناخت بهتر و بیشتر اسلام بپردازند.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا تأکید کرد: در فرهنگ کتابخوانی و مطالعه یکی از موضوعات مهم، هنر اسلامی است که متأسفانه مغفول واقع شده و لازم است اساتید متخصص در حوزه هنر، با همکاری اساتید علوم اسلامی بر این امر مهم اهتمام بیشتری داشته باشند، تا جوانان و مردم کشور بیشتر با این مقوله آشنا بشوند.
وی خاطرنشان کرد: ارتباط با کتابخانههای عمومی استان همدان از مسائل ضروری برای تبادل کتب مورد نیاز دانشگاهیان است و طبق توافقی که با نهاد کتابخانههای استان شده است، دانشجویان و اساتید میتوانند از ظرفیت این کتابخانهها، علاوه بر کتابخانههای دانشگاه استفاده کنند.
محمدیفر همچنین بر تقویت محتوای کتب کتابخانه حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان تأکید کرد و افزود: از نظرات متخصصان علوم مختلف باید در ساخت و تولید آثار هنری استفاده شود، چراکه به کرات دیده شده در آثار هنری کشور همانند فیلمها و سریال ها، وقایع تاریخی در برخی از موارد مغایر با اساس تاریخی آن به تصویر کشیده میشود.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا در پایان تأکید کرد: به سوالات اعتقادی و تاریخی دانشجویان باید با استناد صحیح به تاریخ و استدلالات عقلی پاسخ داد و از در جهتی حرکت کنیم که دانشجویان تصویر درستی از مسائل را در ذهن خود ثبت و به آیندگان منتقل کنند.
موضوع این نمایشگاه کتاب، تاریخ معاصر ایران در سه مقطع «دورۀ مشروطه»، «دورۀ پهلوی» و «دوران انقلاب اسلامی» است. حدود ۲۰ ناشر فعال در حوزۀ تاریخ معاصر ایران دعوت مؤسسۀ قدرولایت را پذیرفته و منشورات تولید چاپ اوّل ۱۳۹۰ به بعد خود را جهت عرضه در این نمایشگاهها ارائه و بخشی از هزینههای اجرایی نمایشگاه را با افزایش تخفیف خود تقبل نمودهاند.
این نمایشگاهها مقارن با هفتۀ کتاب جمهوری اسلامی ایران از تاریخ ۱۴ تا ۲۹ آبان برگزار شده و کتابها با تخفیف ۵۰ درصد به دانشجویان و اساتید عرضه می شود.