به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حسین نقوی حسینی اظهار کرد: برخی مواقع در میان اقشار و اصناف جامعه مطالبات به حقی وجود دارد که وقتی این مطالبات را نمایندگی نمیکنیم یا پیگیری و مطرح نمیشود، خوراکی برای رسانههای بیگانه و افراد معاند فراهم میشود و آنها بلندگوی مطالبات به حق اصناف و گروهها میشوند که توجهات را به سمت خود جلب کرده و باعث اعتمادسازی برای خودشان میشوند.
وی افزود: این روند اعتماد آن اقشار و گروهها را به منابع داخلی تضعیف میکند، چرا باید اجازه دهیم مطالبات به حق و خواستههای گروهها از زبان رسانههای بیگانه مطرح شود.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در مجلس، فراکسیون فرهنگیان و کمیسیون آموزش و تحقیقات را داریم از سوی دیگر تعداد زیادی از نمایندگان مجلس از جامعه فرهنگیان بوده و با مشکلات آنها آشنا هستند. چرا آنها نباید پرچمدار مطالبات معلمان بوده و خواستههایشان را منعکس کنند؟
نقوی حسینی خاطرنشان کرد: مطالبات معلمان به حق است. وقتی حقوق یک معلم در ماه دو میلیون تومان است، فقط میتواند هزینههای مسکن را تأمین کند و سبد بهداشت، تفریح و رفاه خالی میماند، بنابراین دولت و مجلس باید با هم اراده کنند و یک بار برای همیشه مشکلات آنها را حل کنند.
وی بیان کرد: هم اکنون آنچه که موجب اعتراض فرهنگیان شده است، تبعیض میان آنها با سایر کارمندان دولت است به گونهای که فاصله دریافتی میان معلمان و سایر کارمندان زیاد و آنها سالهاست که این موضوع را فریاد میزنند اما گام موثری برداشته نشده است.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مجلس نمیتواند به هزینههای دولت اضافه کند و اگر این کار را انجام دهیم شورای نگهبان آن را رد خواهد کرد بنابراین دولت باید لایحهای را ارائه دهد تا یک بار برای همیشه فاصله میان فرهنگیان و سایر کارمندان دولت کم شود. البته تحقق این مسئله قطعاً منابع مالی سنگینی نیاز دارد و تردیدی در این مسئله وجود ندارد اما این موضوع نباید مانع از اجرای کار شود.
نقوی حسینی خاطرنشان کرد: در حوزه مسائل و مشکلات فرهنگیان نیازمند اقدام قاطع و انقلابی هستیم و اگر آموزش و پرورش و معلم را اولویت میدانیم باید در این بخش سرمایهگذاری کنیم چرا که نبض جامعه در همین جا است که اگر درست کار نکند بقیه جامعه با مشکل مواجه خواهد شد.