شانزدهمین همایش انجمن مطالعات برنامه درسی با موضوع «برنامه درسی آموزش پیش از دبستان چالشها و فرصتها»، ۲۳ و ۲۴ آبانماه در دانشگاه مازندران برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شانزدهمین همایش انجمن مطالعات برنامه درسی با موضوع «برنامه درسی آموزش پیش از دبستان چالشها و فرصتها»، ۲۳ و ۲۴ آبان ماه ۱۳۹۷ با همکاری انجمن مطالعات برنامه درسی ایران در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه مازندران برگزار میشود.
صمد ایزدی، عضو هیات علمی دانشگاه مازندران و دبیر علمی این همایش با بیان اینکه آموزش در پیش از دبستان، اولین و مهمترین تجربه اجتماعی و آموزشی کودکان است، بیان کرد: مسیر توسعه و پیشرفت هر کشوری به میزان توجه، اهمیت و سرمایه گذاری است که در این دوره انجام میشود. تربیت و آموزش در این دوره با عواملی هم، چون نشاط، پویایی، خلاقیت، تحرک و آرامش گره خورده است.
دبیرعلمی این همایش تصریح کرد: ما در این همایش به دنبال آن هستیم تا ضمن آشنایی با دستاوردهای علمی مربوط به برنامههای درسی آموزش پیش از دبستان، فرصتی را فراهم نماییم تا با کمک و بهره گیری از صاحب نظران، اندیشمندان و فعالان در این عرصه، پیشنهاد و راهکارهایی نیز در زمینه ارتقای کیفیت برنامهها و فعالیتهای آموزش پیش از دبستان ارایه کنیم.
وی با بیان اینکه این همایش، بستر مناسبی را برای انتقال دانش و تجربیات مختلف و همچنین افزایش توان علمی و مهارتی کارشناسان، مربیان، والدین و دست اندرکاران فراهم میآورد، خاطرنشان کرد: در همین راستا محورهای اصلی این همایش حول موضوعاتی مانند، مبانی برنامه درسی پیش از دبستان، سیاست ها، چشم اندازها و اسناد مرتبط، عناصر برنامه درسی پیش از دبستان، خانواده و نقش آن در آموزش پیش از دبستان، فضای مجازی و رسانه، مهارت آموزی و مطالعات تطبیقی در برنامه درسی پیش از دبستان مشخص شده است.
ایزدی اظهار داشت: این همایش با مشارکت و حمایت سازمانها و مراکز مختلف از جمله وزارت علوم تحقیقات و فناوری، معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، سازمان بهزیستی کشور، سازمان سمت، سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش، انجمن مطالعات کودکان پیش از دبستان، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دانشگاه فنی و حرفه ای، اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران، اداره کل بهزیستی استان مازندران و کانون توسعه همیاری مهدهای کودک استان مازندران برگزار خواهد شد.
دبیر علمی همایش به مقالات ارایه شده به این همایش نیز اشاره کرد و ادامه داد: در این همایش ۲۸۳ مقاله ارائه شده است که از این تعداد ۲۷۵ مقاله داوری شده اند و از بین مقالههای داوری شده، ۴۷ ارائه مقاله به صورت سخنرانی و ۱۰۸ ارایه مقاله به صورت پوسترمی باشد. از بخشهای دیگر همایش میتوان به حضور ۶ سخنران صاحب نظر در این عرصه، ۳ پنل تخصصی و ۱۵ کارگاه آموزشی اشاره کرد.