رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ۲۰ مرکز علمی کاربردی در استان فعالیت میکنند که از این تعداد ۱۲ مرکز دولتی هستند و باید به بخش خصوصی واگذار شوند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مزدک راد ملکشاهی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه با اشاره به مصوبه سال گذشته شورای عالی اداری و دستور رئیس جمهور مبنی بر واگذاری مراکز علمی کاربردی دولتی به بخش خصوصی، گفت: درحال حاضر ۲۰ مرکز علمی کاربردی در استان فعالیت میکنند که از این تعداد ۱۲ مرکز دولتی هستند و باید به بخش خصوصی واگذار شوند.
وی بابیان اینکه این مراکز طی دو ترم گذشته پذیرش دانشجو نداشته اند، تصریح کرد: باتوجه به اینکه مصوبه یاد شده مربوط به سال گذشته است، تمام ۱۹۹۳ دانشجوی مشغول به تحصیل در این ۱۲ مرکز تا شهریور ۹۸ باید فارغ التحصیل شوند و از مهر این سال امتیاز این مراکز به بخش خصوصی واگذار میشود.
به گفته این مسئول این مراکز در حوزههای صنعت، فرهنگ و هنر، صنایع دستی و گردشگری، بهزیستی، تامین اجتماعی و کشاورزی فعالیت میکنند.
وی یادآور شد: از ۱۲ مرکزی که باید به بخش خصوصی واگذار شوند، هشت مرکز در شهر کرمانشاه و چهار مرکز نیز در شهرهای سنقر، سرپل ذهاب، پاوه و شهر ماهیدشت قرار دارند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه با بیان اینکه فراخوان واگذاری این مراکز به بخش خصوصی آغاز شده، در خصوص شرایط واگذاری این مراکز به متقاضیان نیز گفت: داشتن سابقه مدیریتی و دانشگاهی و داشتن فضای مناسب آموزشی و کارگاهی که مورد تائید واحد ارزیابی دانشگاه باشد، از جمله این شرایط است.
وی تاکید کرد: در بحث واگذاری امتیاز مراکز علمی کاربردی دولتی کرمانشاه به بخش خصوصی اولویت را به متقاضیانی خواهیم دارد که مرکز خود را در جوار صنایع استان راه اندازی کنند.
رادملکشاهی اضافه کرد: متقاضیان واجد شرایط و خواهان خرید امتیاز این مرکز میتوانند تا ۱۵ دی امسال به واحد نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه مراجعه کنند.
وی یادآورشد: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه پس از واگذاری این مراکز به بخش خصوصی کماکان کار نظارت بر عملکرد این مراکز را برعهده خواهد داشت.