رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: با مهارتافزایی و ایجاد ظرفیت علمی مناسب در شرکتهای دانشبنیان مشکل دانشجویان در زمان دانشآموختگی حل میشود.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، شب گذشته مراسم معرفی و تقدیر از انجمنهای علمی برتر دانشگاه فردوسی و برگزیدگان نهمین جشنواره دانشگاهی حرکت در مشهد برگزار شد.
مهارت افزایی مشکل اشتغال دانشجویان در زمان دانش آموختگی را حل میکند
محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در این مراسم با اشاره به فعالیتهای انجام شده در انجمنهای علمی و دانشجویی این دانشگاه گفت: سیاست دانشگاه بر این است تا ارتباط علمی دانشجویان و استادان محکمتر شود و بر همین اساس طرحهای برون دانشگاهی را مورد حمایت ویژه قرار داده ایم.
کافی افزود: انتظار ما این است، جهت گیری و کیفیت انجمنهای علمی و فرهنگی به سوی ایجاد هسته شرکتهای نوآور در دانش باشد.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به ظرفیت اشتغال زایی شرکتهای دانش بنیان اظهار داشت: با مهارت افزایی و ایجاد ظرفیت علمی مناسب در شرکتهای دانش بنیان مشکل دانشجویان در زمان دانش آموختگی حل میشود و صاحبان مشاغل و کسب کار آنها را جذب مینمایند.
وی با اشاره به بازدید خود از دانشگاههای اروپایی گفت: در حال برنامه ریزی برای مشارکت بیشتر در سطح بین المللی هستیم و در این عرصه انجمنهای علمی باید پیشقدم باشند.
هفتاد انجمن علمی در دانشگاه فردوسی فعال است
در ادامه این مراسم محمد علی هراتی، دبیرشورای انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی نیز گفت: هفتاد انجمن فعال دانشگاه فردوسی مشهد بیش از چهار هزار عضو دارد که در ۱۱۸۶ عنوان برنامه شامل مسابقات، همایش ها، نشست ها، مناظرات و امثال آن فعالیت داشته اند.
هراتی افزود: دانشکده مهندسی با ۲۳۸ عنوان برنامه در صدر و دانشکده علوم ورزشی با پنج عنوان برنامه در رتبه آخر این انجمنها قرار دارد.
دبیرشورای انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی با اشاره به حضور فعال انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در فعالیتهای کشوری اظهار داشت: در جشنواره ملی حرکت که در شهر اصفهان برگزار شد به ۱۳ مقام برتر دست یافتیم.