نایب رئیس بورس تهران، ابزارهای خلاقانه را راهکار خروج از بنبستهای اقتصادی کشور دانست و گفت: سیستمهای مهندسی مالی باید در کشور فعال شوند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود خواجهنصیری در هفتمین همایش ملی مهندسی مالی گفت: بررسیها نشان میدهد که راهحلهای بسیاری در خصوص مسائل اقتصادی کشور وجود دارد که در این میان، توجه به ابزارها، محصولات مالی و سیستمهای مهندسی مالی از جمله آن است؛ این در حالی است که خروج از بنبستهای موجود در سیستم اقتصادی کشور، نیازمند ساختار و ابزارهای خلاقانه و جدید است.
عضو هیات مدیره بورس تهران افزود: در تمام دنیا با استفاده از محصولات و پیشرفتهای مالی، وضعیت اقتصادی بهبود یافته و اقتصاد توسعه مییابد؛ این در حالی است که در کشور ما نیز، باید سیستمهای مهندسی مالی فعال شوند.
نایب رییس هیات مدیره بورس تهران تاکید کرد: روشهای تکنولوژیک مدیریت ثروت مردم، با استفاده از راهکارهای سیستم مهندس مالی عملیاتی میشود و به وسیله آنها شرایطی فراهم میشود تا ابزارهایی را در اختیار مردم قرار دهیم که ثروتشان را در راه اهدافشان به کار گیرند.
خواجه نصیری با بیان اینکه امروز بخشی از مشکل اقتصاد این است که پس اندازهای مردم به سیستم بانکی کشور تزریق میشود، گفت: به موجب سیاستهای سیستم بانکی، تورمهای ناشی از این امر به وجود میآید و باید راههای مدیریت سرمایه و جذب پس انداز و سرمایههای مردم، از طریق تکنولوژیهای به روز دنیا صورت گیرد.
وی با بیان اینکه باید ارتباط مستقیم مردم با سیستمهای سرمایه گذاری فراهم شود، گفت: ما در تامین سرمایه تمدن این امر را ساماندهی کرده و لازم است سازمان بورس، سیاستهای خودش را به منظور توسعه زیرساختهای مدیریت ثروت و کمک به مدیریت سرمایه مشخص کرده و به توسعه آن کمک کند.
خواجه نصیری تصریح کرد: هم اکنون در آمریکا بیش از ده هزار صندوق، در اروپا و آسیا چند هزار صندوق در یک زیر ساخت و از یک درگاه، فرصتهای سرمایه گذاری متفاوت مربوط به مدیران سرمایه گذاری مختلف را در اختیار مردم قرار میدهند و مردم میتوانند از این طریق به صندوق سرمایه گذاری مورد نظر خود دسترسی پیدا کنند.
وی اظهار داشت: در این حالت قدرت بازار سرمایه در کنار بازار پول قرار میگیرد و این پلتفرم باید مدنظر نهاد متولیان بازار سرمایه قرار گیرد.