بگردید دنبال دستگاه متولی گلروبی منازل سیلزده؛ سپس بگردید دنبال ابلاغیه و دستورالعمل نحوه گلروبی منازل به گل نشسته؛ سپس ردیف بودجه برای هزینه کرد و حکم و حق ماموریت گل روبان!
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین اکبری؛* بگردید دنبال دستگاه متولی گل روبی منازل سیل زده؛ سپس بگردید دنبال ابلاغیه و دستورالعمل نحوه گل روبی منازل به گل نشسته؛ سپس ردیف بودجه برای هزینه کرد و حکم و حق ماموریت گل روبان!
تا این سیر کاغذ بازیها طی شود، کف میدان چه اتفاقی خواهد افتاد؟ مردمی مغموم، دلی پر درد و باری بر زمین مانده؛ و دیگر هیچ.
تازه قانونمندی بوروکراتیک و محافظه کاری تنیده به آن، عواطف دستگاه اداری را چنان زمخت میکند که تا جلسه و ستاد و دور هم نشینی و سلسله مراتب و لجستیک و ماتریس فلان و بهمان را تکمیل و اجرا نکنند، عملیات امداد استارت نخواهد خورد.
سلمنا! کسی با کار حساب شده مخالف نیست. ولی گیریم که همه این سیر انجام شد. حجم واقعه و تعداد اندک مدیر و کارشناس و کاردان و کارگر و ... ادارات کجای کار را میتواند دست گیرد؟
اینجاست که به قول بیانیه گام دوم انقلاب، «انبوه جوانان با روحیهی انقلابی رشد کرده و آمادهی تلاش جهادی برای کشور» معادله را بر هم میزنند و اعجاز میکنند. همینان اند که مرحم دردند و حلال بحران.
لشگر جهادگران جوان که ستون کشی میکنند و بیل به دست، چکمه به پا، بادگیر به تن و با همان پوشش دل انگیز رنگارنگ و غیر هماهنگ، هماهنگترین هارمونی جهاد را به رخ هماهنگترین دستگاههای ناکارآمد بروکرات میکشند. اینان از کجا پیدا شده اند؟
باز به قول همان بیانیه، مهمترین ظرفیّت امیدبخش کشور، که «نیروی انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی» هستد، همینها اند. درود بر شرف این جوانان مومن انقلابی و سر خم.
ناگفته نماند جوانان بسیجی جهادگر خراسان شمالی که به پلدختر لرستان اعزام شده اند، ترجمان بومی متن بالا هستند.
حسین اکبری- فعال دانشجویی استان خراسان شمالی انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.