معاون فرهنگی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان گفت: تا به امروز حدود هزار اثر به دبیرخانه رسانش ارسال شده است که از این تعداد ۱۵۴۵ نفر در این جشنواره به صورت گروهی شرکت کرده اند و آمارها حاکی از آن است که این جشنواره نسبت به سال گذشته با رشد ۶۰ درصدی روبه رو است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان گفت: اولین دوره جشنواره ملی رسانههای دانشآموزی با عنوان «رسانش» و با شعار خیزش هوشمندانه نوجوان در دنیای رسانه ویژه دانشآموزان دوره متوسطه اول و دوم از ابتدای بهمن ماه، تا پایان خرداد برگزار شد.
این جشنواره با استقبال گسترده دانش آموزان علاقهمند به حوزه رسانه برپا شد و این موضوع سبب شد تا با متولیان این جشنواره به گفتگو بنشینم و از وضعیت این جشنواره دانش آموزی بیشتر مطلع شویم:
علی جانباز معاون فرهنگی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان با اشاره به افزایش ۶۰ درصدی آثار دانش آموزی در جشنواره رسانش گفت: جشنواره دانش آموزی رسانش امسال برای اولین بار با این نام برگزار شده است سالیان پیش این جشنواره با عنوان مداد کمرنگ برپا میشد و امسال با توجه به آثار رسیده به دست دبیرخانه، این جشنواره با رشد ۶۰ درصدی روبه رو است.
وی گفت: از آنجایی که مبانی اصلی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان بر پایه کار گروهی میباشد، این جشنواره را به صورت گروهی (گروههای دانش آموزی) برگزار کردیم و بخش فردی از سرفصلهای این جشنواره حذف شد.
معاون فرهنگی اتحادیه گفت: تا به امروز حدود هزار اثر به دبیرخانه رسانش ارسال شده است که از این تعداد ۱۵۴۵ نفر در این جشنواره به صورت گروههای چند نفره شرکت کرده اند.
جانباز خاطرنشان کرد: تنوع کار، توجه و اهمیت به رسانههای نوین، تنوع در رسانههای تصویری از جمله نکاتی است که در این دوره از جشنواره به کرات در آثار دیده میشود و این بسیار مورد توجه و اهمیت است.
وی با بیان اینکه این جشنواره تنها مختص دانشآموزان عضو این انجمن نیست، خاطرنشان کرد: «رسانش» یک جشنواره رسانه ملی است که همه دانشآموزان را در معنای عام در برمیگیرد و این ویژگی است که امسال به این جشنواره دانش آموزی اضافه شده است.
معاون فرهنگی اتحادیه گفت: در جریان برگزاری این جشنواره دورههای آموزشی نیز ویژه دانش آموزان در استانهای ایلام، گیلان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری و همدان با حضور اساتید به نام، برگزار شد که این دوره به تولید آثار فاخر در حوزه دانش آموزی بسیار تاثیرگذار بود.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره تنها به ارسال آثار دانش آموزی خلاصه نمیشود گفت: برگزاری این جشنواره ابتدای کار است، زیرا کاردوهای حضوری به صورت ملی ۱۵ الی ۱۷ مرداد در تهران برگزار خواهد شد و در این جشنواره، دانش آموزان مستعد شناسایی میشوند و برای باشگاه رسانههای دانش آموزی آماده خواهند شد.
معاون فرهنگی اتحادیه گفت: باشگاه رسانههای دانش آموزی با حضور دانش آموزان برگزیده این جشنواره، راه اندازی خواهد شد که این باشگاه در سال آینده مسئول برگزاری جشنواره رسانش خواهد بود و داوری آثار و شناسایی استعدادها توسط این دانش آموزان صورت خواهد گرفت.