فعال دانشجویی استان کردستان گفت: پرونده کلاهبرداری سایت جعلی وی کاپیتال، بیش از ۳۰ هزار مالباخته دارد و مردم خواهان گماشتن قاضی ویژهای از سوی دستگاه قضا برای رسیدگی به این پرونده هستند.
آکام صالحی، فعال دانشجویی استان کردستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص کلاهبرداری سایت جعلی وی کاپیتال گفت: چندی پیش، شرکتی با عنوان «وی کاپیتال» که مدعی بود در کشور کانادا مستقر است به صورت هرمی شروع به فعالیت در سایت جعلی خود در شهرستان بانه استان کردستان کرد و با وعدههای توخالی اقدام به جذب مردم برای سرمایه گذاری در این شرکت و ارائه سود به آنان کرد.
صالحی افزود: مدتی نگذشت که تعداد افراد سرمایه گذار در این شرکت رشد پیدا کرد و این شرکت اعلام کرده بود به ازای هر شخص جدیدی که از سوی سرمایه گذاران به این مجموعه معرفی شود و سرمایه گذاری کند، به معرف آنان سود بیشتری خواهد داد و همین مسئله باعث شد تعداد سرمایه گذاران این سایت جعلی افزایش قابل توجه داشته باشد.
فعال دانشجویی استان کردستان ادامه داد: بعد از گذشت ۲ ماه از فعالیت این سایت جعلی در شهرستان بانه و جذب جمعیت زیادی از مردم این شهرستان، به یکباره این سایت بسته شد و پس از آن بود که مردم متوجه شدند که سایت جعلی وی کاپیتال از آنان کلاهبرداری کرده و پیگیر این موضوع از مراجع قضایی شدند. با توجه به شواهد موجود بیش از ۳۰ هزار مالباخته در بانه و کشور وجود دارد و تاکنون ۴۰۰۰ امضا در شهرستان بانه برای رسیدگی به این موضوع از سوی دستگاه قضایی و عنایت ویژه حجت الاسلام رئیسی به این پرونده جمع آوری شده است.
وی ابراز کرد: با توجه به اینکه اکثر سرمایه گذاران این سایت جعلی، مردم بی بضاعت هستن که با هدف کسب سود برای حل مشکلات خود قدم در این راه گذاشتند و فریب خوردند، برخی از وکلا به صورت خودجوش، مسئولیت رسیدگی به پرونده را برعهده گرفتند، اما با توجه به اینکه این سرمایه گذاری ارزی بوده و مبلغ مربوطه به صورت دستی از مردم جمع اوری شده، هیچ مدرکی دال بر بدهکاری این سایت وجود ندارد.
صالحی یادآور شد: سرشاخههایی که مدیریت سایت جعلی وی کاپیتال را بر عهده داشتند ۵ نفر بودند که یکی از آنان به اقلیم کردستان فرار کرده و ۴ نفر دیگر دستگیر شده اند که ۲ نفر از آنان با قرار دادن وثیقه آزاد شده اند. به گفته وکلای پرونده، تراکنش مالی این دو نفر، بیش از ۴۰۰۰ بیت کوین است و ارزهایی که از مردم میگرفتند را از کشور خارج میکردند. این احتمال میرود که این گروه کلاهبرداری تحت حمایت مالی غربیها نیز باشند.
وی خاطرنشان کرد: وکیلی از سوی دادگستری، مسئول رسیدگی به این پرونده شده، اما متاسفانه قاضی ویژهای برای این پرونده کلاهبرداری در نظر گرفته نشده و خواسته مردم این است که برای رسیدگی به پرونده قاضی ویژهای گماشته شود.
فعال دانشجویی استان کردستان با بیان اینکه مسئولین قضایی بانه هیچ اقدام مثبتی برای رسیدگی به این پرونده انجام ندادند، اظهار کرد: در همین راستا جمع کثیری از مردم شهرستان بانه طی نامهای خطاب به حجت الاسلام رئیسی، رئیس قوه قضائیه خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.
وی با بیان اینکه بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان از سوی این سایت جعلی از مردم شهرستان بانه کلاهبرداری شده است، خاطرنشان کرد: مردم خواستار رسیدگی جدی به این پرونده هستند و از سویی معتقدند باید برای این پرونده قاضی ویژهای در نظر گرفته شود و پرونده از زیرنظر نیروی انتظامی خارج و به دست اداره اطلاعات سپرده شود تا با سرعت بیشتری این مسئله پیگیری و به نتیجه مطلوب برسد.
مال باختگان این سایت فقط ماله بانه نیستن بنده و چند تن از دوستان هم متاسفانه سرمایههامون از طریق این سایت از دست دادیم ؛ اگر اطلاعاتی دارید که چه جوری میتونیم به بقیه مال باختگان ملحق بشیم برای انجام شکایت ممنون میشم راهنمایی کنید.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.