مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه در خصوص برخورد با مدیر ایستگاههایی که افراد در آن اقدام به دستفروشی میکنند، گفت: دستور برکناری مدیر ایستگاه از سوی دستگاههای مافوق ماست و ما نیز به این دستور عمل می کنیم.
فرنوش نوبخت، مدیر عامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: دستفروشی موضوعی است که کل کشور با آن مواجه است و ما در تلاشیم تا این موضوع را در مترو پیگیری کنیم، اما بیشتر از هر چیز، مسافران باید ما را در مقابله با این افراد، همراهی کنند.
وی افزود: در تلاشیم تا شرایط مناسب و لازم را برای سفر مسافران ایجاد کنیم، اما در این مسیر کمک و همراهی مسافرین را برای مقابله با این موضوع نیاز داریم و از آنها میخواهیم که از دستفروشان در مترو خرید نکنند و رسانهها هم لازم است در این راه، ما را همراهی کنند.
وی در خصوص برخورد با مدیران ایستگاههایی که افراد در آن، اقدام به دستفروشی میکنند، گفت: همکاران ما درمترو شدیدا در حال پیگیری و برخورد با دستفروشان هستند تا شرایط مناسب سفر ایجاد شود. دستور برکناری مدیر ایستگاه از سوی دستگاههای مافوق ماست و ما نیز به این دستور عمل میکنیم، اما در این خصوص لازم نیست اطلاعات درون سازمانی را برای شما بیان کنیم.
وی در خصوص شرایط کاری دستفروشان گفت: کار هیچ کدام از این افراد بصورت «شرکتی» نیست و این خبر که آنها در شرکتی وابسته به مترو کار میکنند، صحت ندارد؛ همه این افراد بعنوان مسافر وارد ایستگاههای مترو شده و اقدام به فروش اجناسی که پیشتر خریداری کرده اند، میکنند.
چگونه به عنوان مسافر با وسایل که مشخص است برای فروش است دستشان است وارد ایستگاه میشوند و کارکنان مترو نمی بینند ؟
ناشناس
يکشنبه ۰۶ مرداد ۱۳۹۸
جواب: به همان صورت که کارکنان مترو، جرم بی حجابی را می بینند و نسبت به آن بی تفاوت هستند. علت را که جویا می شوی، پاسخ می دهند که آنها «روشنفکر» اند و قانون حجاب شامل آنها نمی شود.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.