مدیرعامل بنیاد کرامت با بیان اینکه خانوادهها و زوجهای نیازمند شناسایی میشوند، گفت: در جهت حفظ سلامت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و همچنین ترویج ازدواج آسان دراین خانوادهها اقدام میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن منصوری مدیرعامل بنیاد کرامت در نشست خبری امروز گفت: بنیاد کرامت ۳ سال است که فعالیت خود را با هدف رسیدگی به محرومان با منابع آستان قدس رضوی آغاز کرده است.
وی به محورهای ماموریت بنیاد کرامت اشاره کرد و گفت: کارآفرینی اجتماعی، آموزش و تربیت، توجه به سلامت و ساماندهی گروههای سلامت پزشکی در رسیدگی به محرومان و همچنین توجه به رفع مشکلات حوزه خانواده از جمله محورهای اصلی این بنیاد است.
مدیرعامل بنیاد کرامت امام رضا (ع) با اشاره به اینکه ۸۸۸ مادر باردار تحت پوشش قرار دارند، گفت: به منظور رفع مشکلات سلامت و کمک به تربیت نسل سالم و صالح، این مادران باردار را در استانهای غربی و محروم تحت پوشش قرار داده ایم.
منصوری با تاکید بر اینکه خانواده سالم یکی از ارکان اصلی جامعه سالم محسوب میشود، گفت: در این راستا نیز اقداماتی انجام شده و همچنین در حال انجام است و سعی میکنیم در جهت تربیت ممتاز نسل آینده و رفع فقر فرهنگی خانوادهها اقدام کنیم.
وی با اشاره به اینکه در جهت حفظ بنیاد خانواده، ۳ راهبرد گفتمان سازی، شبکه سازی و الگوسازی در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در قانون اساسی نیز به حفظ بنیان خانواده تاکید شده است و در همین راستا ما نیز کارگروهی تشکیل داده ایم تا موضوع الگوسازی اجتماعی و کارامدی خانوادهها را نهادینه کنیم.
به گفته مدیرعامل بنیاد کرامت امام رضا (ع) هیچکدام از اقدامات ما توسط خود مجموعه انجام نمیشود بلکه با همکاری تشکلهای مردمی انجام میشود و اساس کار به مردم واگذار شده است و در بحث خانواده راهبردهایی مانند تقویت کنشگران اجتماعی، الگوی اجتماع محور در دستور کار قرار گرفته است.
منصوری از اعزام هفتگی ۹۰ تا ۱۰۰ نفر برای زیارت کربلا، نجف و کاظمین خبر داد و گفت: این افراد از خانوادههای محرومی هستند که امکان زیارت را تاکنون نداشته اند.
وی در مورد تسهیل ازدواج جوانان نیز اظهارداشت: در این خصوص برنامهای عملیاتی را در ۵ محور آغاز کرده ایم که طی یکی دو سال آینده اجرایی میشود که تشکیل شبکه فعالین خانواده رضوی، هادیان خانواده، جشنواره خانواده رضوی، عروسی خوبان و پلت فرم خانواده رضوی از جمله این برنامهها است.
مدیرعامل بنیاد کرامت امام رضا (ع) گفت: در ابتدا ۱۲ استان جامعه هدف ما قرار گرفته اند که سعی میکنیم این برنامه را در جهت تحکیم خانوادههای نوپا و حمایتهای اجتماعی از آنها آغاز کنیم و تاکنون ۸۸۸ خانواده و زوج جوان محروم شناسایی شده اند.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ تشکل فعال در حوزه حمایت از خانواده تاکنون عضو شده اند، گفت: برنامه عروسی خوبان از عید سعید فطر کار خود را آغاز کرده و تاکنون مشکل ۸۸ زوج را رفع کرده ایم.
منصوری به برگزاری جشنواره خانواده رضوی نیز اشاره کرد و گفت: این جشنواره با هدف دریافت ایدههای برتر در حوزه خانواده برگزار میشود و گفتمان سازی و الگوی تحکیم خانواده در مناطق محروم در دستور کار قرار دارد و در این راستا ۱۰۰ نفر از مبلغین که همگی طلاب هستند، شناسایی شده اند و برای این افراد که همه تحصیلات حوزوی و دینی دارند، دورههای آموزشی را برگزار میکنیم.
به گفته مدیرعامل بنیاد کرامت امام رضا (ع) این مبلغین در جهت تسهیل موانع ازدواج در مناطق محروم اقدام میکنند که ترویج زندگی اسلامی و سطح سلامت رفتاری، شناسایی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در حوزه خانواده و سلامت روانی و اجتماعی خانوادهها از جمله اهداف هادیان خانواده است.
منصوری به برنامه پلت فرم جامع خانواده رضوی نیز اشاره کرد و افزود: این برنامه جهت شتاب بخشیدن موضوعات خانواده در کشور و هر آنچه برای ترویج ازدواج آسان و رفع نیازهای خانواده لازم است تدوین شده است.
وی گفت: علاوه بر خانوادههای نیازمند، در جهت رفع مشکلات معلولان نیز اقداماتی در دست انجام است که یکی از آنها همکاری با موسسه رعد الغدیر برای ایجاد اشتغال تعدادی از معلولان این مجموعه و پس از آن فراهم کردن ازدواج این افراد است.
مدیرعامل بنیاد کرامت امام رضا (ع) همچنین گفت: در جهت رفع مشکلات زنان سرپرست خانوار، در حاشیه تهران ۱۱۰ زن مورد حمایت بنیاد قرار گرفته اند.
سلام ،واقعا این چه وضعیه برامون درست کردید ما هم ایرانی هستیم پدر بنده هم از اول جنگ بوده تا آخر و شیمیایی هست و پانزده سال تمام بیمارستانها رو بردیم آوردیم ،،خلاصه آشنا و پارتی نداشتیم که یک کار درست و درمون داشته باشیم نه خانه دارم نه ماشین خودمم بیکارم با یک دختر ۱۳ ساله،کاش یک مسولی بود میشستم ح
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.