رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد در گام دوم انقلاب، اشتغالزایی و کارآفرینی را از محورهای اصلی خود میشناسد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو بابک نگاهداری، رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد در هفدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد استان اردبیل، گفت: افزایش هم افزاییهای منطقهای در مقابل رقابتهای درونی باعث توسعه واحد دانشگاهی و استان میشود.
نگاهداری با تأکید بر اینکه در مدیریت جدید، نقش دانشگاه آزاد اسلامی توجه به مسائل اجتماعی و رفع مشکلات و چالشهای کشور است، افزود: در این راستا هر فعالیت یا پژوهشی که در دانشگاه اجرایی شود، باید در مسیر پاسخگویی به مسائل و نیازهای اساسی کشور باشد.
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد، این دانشگاه را بزرگترین و اصلیترین مولود دانشگاهی انقلاب اسلامی معرفی و افزود: اگر انقلاب اسلامی نبود، دانشگاه آزاد اسلامی نیز شکل نمیگرفت.
وی با یادآوری بیانیه گام دوم انقلاب و ایفای نقش و رسالت اجتماعی دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه آزاد در این راستا بر انجام رسالتهای اجتماعی خود بیش از گذشته تأکید دارد و توجه به اشتغال زایی و کارآفرینی از محورهای اصلی و کانون توجه تمامی رویکردهای حوزههای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی است.
نگاهداری نداشتن مهارت لازم را از مشکلات فارغ التحصیلان برشمرد و افزود: در کنار آموزش تئوری باید آموزشهای مهارتی و عمومی قرار گرفته شود تا امکان استفاده از فرصتهای شغلی در بازار امروزی برای فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی بیشتر شود.
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد تصریح کرد: در دوره جدید آموزش، رشتههای تحصیلی باید مبتنی بر اقتصاد شهری، شرایط محلی، منطقهای و آمایش سرزمینی باشد تا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی بدون وقفه وارد بازار کار شوند و سهم عمدهای در رفع نیازهای اساسی منطقه خود ایفا کنند.
وی با اشاره به ظرفیت آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه گفت: توجه به پژوهش و فناوری در کنار آموزش باعث ایجاد ارزش افزوده و خدمت بیشتر به مردم و جامعه میشود.
نگاهداری ادامه داد: توجه به منافع فردی کارکنان و اعضای هیات علمی، مصالح سازمانی دانشگاه و نیازها و تقاضاهای کشور و جامعه در تصمیم گیریها باعث پیشرفت پایدار دانشگاه آزاد اسلامی میشود.