نتایج یک بررسی علمی نشان میدهد، دادن قرص آنتی بیوتیک به کودکان برای درمان سرماخوردگی ریسک بروز بیماری در بزرگسالی آنها را افزایش میدهد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یک مطالعه که توسط محققان دانشگاه آکسفورد صورت گرفته بیانگر آن است که نباید برای سرفه و سرماخوردگی کودکان آنتی بیوتیک تجویز کنند، زیرا این امر احتمال ابتلا آنها به بیماری را در آینده افزایش میدهد.
دانشمندان این دانشگاه آکسفورد باور دارند که آنتی بیوتیکها باکتریهای مفیدی را از بین میبرند که میتواند کودکان نو پا را در مقابله با سایر بیماریها و عفونتها کمک کند.
مصرفآنتی بیوتیک همچنین باعث افزایش تعداد باکتریهای مقاوم به دارو در کودک میشود، به این معنی که دورههای بعدی داروها ممکن است موثر نباشد.
به نقل از دیلیمیل، بسیاری از نسخههای آنتی بیوتیکی که به کودکان زیر پنج سال داده میشود غیر ضروری است و اغلب به دلیل عفونتهای ویروسی از جمله گلودرد تجویز میشوند.
این مطالعه که امروز در مجله عمومی عمومی در انگلیس منتشر شد، براساس دادههای NHS برای ۲۵۰ هزار کودک یک تا پنج ساله انجام شده است.
افرادی که دو یا چند نسخه آنتی بیوتیکی برای سرفه، سرماخوردگی و گلودرد دریافت کرده بودند، ۳۰ درصد بیشتر احتمال دارد که سالهای آینده در بیمارستان بستری شوند یا به دیگر مراقبتهای پزشکی احتیاج پیدا کنند.