رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه با اشاره به اینکه دلسوزان آماده کمک به دولتند، گفت: تنگنظری مانع استفاده از شایستگان میشود در حالی که دولت باید به استفاده از نخبگان افتخار کند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدمصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به سوالی درباره ارزیابی وضعیت عملکردی دولت در حوزههای مختلف اظهار داشت: دولت در سال گذشته مانند پنج سال قبل از آن تقلای زیادی کرده و بی انصافی است اگر بگوییم هیچ کاری انجام نگرفته است؛ البته در ارزیابی باید بین کمّیت و کیفیت فعالیتها تفکیک کرد.
وی در این باره افزود: مسلما دربارۀ کمّیت فعالیتها دولت اقدامات زیادی را انجام داده که بهتر بود برخی از آنها را انجام نمیداد؛ مثلا مداخلۀ اخیر دولت در عزل و نصب مدیرعامل ایرانخودرو که بر خلاف قانون تجارت انجام گرفته است و مداخلۀ دولت در آن صحیح نبوده و نیست.
میرسلیم ادامه داد: اگر دولت از طریق سازمان گسترش در حدود ۱۳% سهام آن شرکت را در اختیار دارد باید به همان اندازه در مجمع عمومی صاحبان سهام اظهار رأی کند و نه بیشتر. همین نوع اعمال نفوذها بوده که وضع مدیریت آن شرکت را از مسیر شایستهسالاری خارج کرده و اگر دولت میگذاشت کار شرکت ایرانخودرو طبق روال قانونی انجام میگرفت چه بسا که انحرافاتی که موجب عزل مدیر عامل آن شده است اصلا رخ نمیداد.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه تمام مداخلات غیرقانونی دولت در امر شرکتهای خصوصی وجاهت ندارد، تصریح کرد: از نظر کیفی نیز فعالیتهای دولت به هیچ وجه قابل دفاع نیست و ما در همین سال گذشته متأسفانه بدترین وضعیت را از لحاظ فلاکت یعنی حاصل جمع شدت تورم و بیکاری داشتهایم.
میرسلیم در پاسخ به دلیل این ناکامیها خاطرنشان کرد: اداره کردن امور کشور بهویژه در شرایطی که ما قرار گرفتهایم ساده نیست و به طور مسلم اگر بخواهیم به دستاوردهای مثبت برسیم، رئیس محترم جمهوری و وزرا وقت سر خاراندن هم پیدا نمیکنند.
وی با تاکید بر اینکه اهتمام لازم برای ادارۀ امور کشور به خرج داده نمیشود و مسئول آن در درجۀ اول شخص رئیس جمهوری است که باید با اشراف لازم به مجموعۀ مسائل کشور بپردازد و با فرصت گذاشتن برای دیدار و مذاکره با وزرای محترم و نظارت بر کار آنها شیرازۀ امور را در اختیار خود نگهدارد، گفت: همۀ دلسوزان آمادۀ کمک به دولتاند، ولی تنگنظری مانع استفاده از شایستگان میشود در حالی که افتخاری برتر از این وجود ندارد که دولت از وجود افراد شایسته که بحمدالله کم هم نیستند، استفاده کند و مانع سقوط کشور در سراشیبی فلاکت شود.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: با اینکه کمتر از دو سال به عمر دولت باقی مانده است، اگر حسن نیت باشد و برخی رفتارهای توأم با تبختر و نفاق و سیاسی کاری کنار گذاشته شود، از همین مجال دوساله هم میتوان برای برای نجات کشور و مردم و خروج از بن بستهای خودساخته بهترین استفاده را کرد.
میرسلیم در پاسخ به این سوال که چرا دولت به این ناکارآمدی گرفتار شده است؟، اظهار داشت: برای رسیدن به کارآمدی شرایط متعددی لازم است. شوراهایی که زیر نظر ریاست جمهوری باید تشکیل شود و خدا میداند آن مشورتها چقدر برای سامان دادن به امور کشور ضروری است، گاه تعطیل است و گاهی به صورت شکسته بسته تشکیل میشود. سیاستها و قوانین ابلاغی به صورت سلیقهای اجرا میشود و متأسفانه مجلس که وظیفۀ مهم نظارت بر اجرای قوانین را بر عهده دارد با دولت مماشات میکند.
وی در عین حل تاکید کرد: اگر کار نظارت مجلس درست انجام میگرفت، جلو بسیاری از انحرافات که امروز سرباز کرده است، گرفته میشد و مردم ما ناچار نمیشدند هزینۀ تمام این ناکارآمدیها که حاصل جمع زد و بند عناصری از قوۀ مجریه و قوۀ مقننه است متحمل شوند.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی همچنین در پاسخ به سوالی در مورد میزان اثرگذاری وضعیت کنونی کشور بر دلگرمی مردم برای حضور در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته طبیعی است که این حالت سرخوردگی، اگر فکری برای آن نشود، بر رغبت مردم بر مشارکت سیاسی و اجتماعی آنها اثر منفی بگذارد، ولی مردمسالاری یعنی همین مشارکت و اگر به فرض در انتخابات قبلی اشتباه صورت گرفته است، نباید با دلسردی از نتایج آن و کاهش رغبت به حضور در پای صندوقهای رأی اشتباه بزرگتری را مرتکب شویم و دشمن را شادمان کنیم.
وی افزود: جلو ضرر را از هرجای آن بگیریم منفعت است؛ بنابراین در انتخابات آتی مجلس باید همگی حضور حماسی داشته باشیم و نمایندگانی را انتخاب کنیم که به فکر خود و منافع خود و یاران خود نباشند و خود را وقف خدمت به جمهوری اسلامی و مردم بکنند و از ساخت و پاخت با دولتمردان مطلقا بپرهیزند. آنگاه به دولتی رأی اعتماد داده خواهد شد که مناسب و شایستۀ ادارۀ امور کشور برای شرائط کنونی باشد و بتواند فرصتهای سوختۀ قبلی را تا دیر نشده جبران نماید.