مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران از اعمال سختگیری و نظارت بیشتر بر معاینه فنی خودروهای سرویس دانش آموزی خبر داد و گفت: این اقدام برای اطمینان خاطر خانوارهای محترم دانش آموزان خواهد بود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با شروع مدارس، اقدامات ویژه ماه مهر در روزهای پایانی تابستان انجام میشود. یکی از این اقداماتی که به منظور حفظ ایمنی و سلامت دانش آموزان در حمل و نقل آنها صورت میگیرد، نظارت بر معاینه فنی سرویسهای دانش آموزی است.
در همین رابطه، نواب حسینی منش با بیان اینکه یکی از دغدغههای مهم مهرماه در حوزه حمل و نقل، سرویس مدارس است، تصریح کرد: ستاد معاینه فنی برای استقبال از مهر چند اقدام مهم را اجرا کرده است. در تعدادی از مراکز منتخب، هر مرکز یک خط به خودروهای سرویس مدارس اختصاص پیدا کرده است تا رانندگان بدون اتلاف وقت بتوانند از خدمات معاینه فنی استفاده کنند.
وی با اعلام اینکه سه مرکز معاینه فنی و باقی مراکز ۱۶گانه هرکدام یک خط برای معاینه فنی خودروهای سرویس دانش آموزی اختصاص داده اند، گفت: دریافت معاینه فنی خودروهای سرویس دانش آموزی تا ۱۵ مهرماه ادامه خواهد داشت.
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران با اشاره به اینکه رانندگان سرویس مدارس برای دریافت برچسب سرویس مدارس موظف به دریافت برگه معاینه فنی هستند، بیان کرد: برای معاینه فنی خودروهای سرویس دانش آموزی قرار است سخت گیری بیشتری اعمال شود. فارغ از اجرای معاینه فنی عادی در همه مراکز، برای تأیید ایمنی خودروها نظارت بیشتری اعمال میشود. این اقدام برای اطمینان خاطر خانوارهای محترم دانش آموزان صورت میگیرد.
حسینی منش در مورد اجرای برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران، اظهار کرد: ستاد معاینه فنی خودروهای تهران نسبت به برنامه پنج ساله سوم شهرداری جلوتر عمل کرده است. در دو سال گذشته تعداد خطوط معاینه فنی از ۳۹ خط به ۵۴ خط افزایش پیدا کرده است. ستاد معاینه فنی نسبت به پیشبرد برنامههای سال ۹۸ بسیار خوب عمل کرده است.
وی افزود: در برنامه پنج ساله سوم شهراری تهران موظف به افزایش ۱۱۳ خط معاینه فنی شدهایم. همچنین باید میزان پذیرش خودروهای تهران برای معاینه فنی به ۸۰ درصد برسد. این برنامهها با دقت در حال حرکت رو به جلو است.
حسینی منش از استقبال بخش خصوصی برای ساخت مراکز معاینه فنی در تهران خبر داد و گفت: مجوزهای لازم به بخش خصوصی برای حضور در این حوزه ارائه شده است. تا پایان سال دو مرکز جدید معاینه فنی به بهره برداری خواهد رسید. همچنین خطوط تعدادی از مراکز نیز افزایش خواهد یافت. مرکز معاینه فنی سراج در منطقه ۴ جایگزین خواهد شد. تعداد خطوط این مرکز از ۴ خط به ۱۰ خط افزایش پیدا خواهد کرد. این برنامه در دست اقدام است و با کمک بخش خصوصی به سرانجام خواهد رسید.
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران در مورد خودرو ثبت تخلف معاینه فنی سیار که در ماه ابتدای شهریورماه سال جاری رونمایی شد، گفت: تاکنون این خودرو موفق به دریافت کد معاینه فنی نشده است، اما هماهنگیهای لازم با ناجا برای فعال شدن کد معاینه فنی درحال انجام است. به زودی این خودرو نیز وارد مدار بهره برداری خواهد شد.