اختتامیه جشنواره فیلم «فردا» شب گذشته ۱۵ مهرماه برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد اطلاع رسانی پنجمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی «فردا»، اختتامیه جشنواره «فردا» با حضور پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان، حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی و عضو شورای انقلاب فرهنگی، جمشید جعفرپور رییس کمیسیون فرهنگی مجلس، محمدمهدی طباطبایینژاد معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی، محمد حمیدیمقدم مدیرعامل مرکز گسترش مستند و سینمای تجربی، مسعود نجفی مدیر کل روابط عمومی سازمان سینمایی، مجید رجبیمعمار مدیرعامل خانه هنرمندان ایران مرتضی رزاقکریمی، مصطفی رزاقکریمی، مهدی مسعودشاهی دبیر اسبق جشنوارههای فیلم فجر و جمعی از مدیران سینمایی و صنعتی و اهالی رسانه عصر امروز سه شنبه ۱۵ مهر در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.
در ابتدای این مراسم بهزاد رشیدی دبیر جشنواره «فردا» ضمن خیر مقدم به حضار گفت: در این دوره از جشنواره خوشبختانه شاهد حضور پرشور شما هنرمندان فیلمساز و عکاس از یک سو و مدیران و کارگزاران صنعت و فناوری کشور از دیگر سو بودیم که با ارائه آثار خودتان، محتوای جشنواره را به لحاظ تعداد و کیفیت آثار برجسته کردید. همچنین در ایام برگزاری جشنواره حضور گرم و پرشوری داشتید.
حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی هم با حضور روی صحنه ضمن خوشآمدگویی به حضار عنوان کرد: به عنوان یک فناور با توجه به الگوسازیهای خوبی که در جهاد دانشگاهی در حوزه علمی و فناوری داشتیم خدمت شما بزرگواران عرض میکنم که کشور ما هیچ مشکلی در زمینه توسعه علم و فناوری ندارد و برای همه جوانان کشور میتوانیم شغل آبرومند ایجاد کنیم، اما با مشکلاتی مواجه هستیم که هنر از جمله عکس، فیلم و ... خیلی خوب میتواند در بیان توانمندیهای کشور و مشکلات کمک کند.
جمشید جعفرپور رییس کمیسیون فرهنگی مجلس هم با حضور در جایگاه بیان کرد: ما خوشحالیم که جهاد دانشگاهی در زمینه برگزاری این رویداد پیشگام شده است، ما حتما به تقویت و توسعه چنین فعالیتهایی نیاز داریم. ما به شدت نیازمند توسعه این فناوری هستیم. جامعه امروز ما در شرایط تحریم است و باید به بازارهای جوامع دیگر دست پیدا کنیم، ۱۵ کشور در همسایگی ما حضور دارند که از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را وارد میکنند، اما ما بازار آنها را در اختیار نداریم. همواره شنیده ایم که محصولات ایرانی از کیفیت بالایی برخوردار هستند، اما بسته بندی خوبی ندارند، در حالی که سایر کشورها کالاهای بی کیفیت خارجی را به دلیل بسته بندی مناسب خریداری میکنند.
معرفی برگزیدگان بخش عکس
جوایز بخش تک عکس صنعتی به این ترتیب اهدا شد:
رتبه سوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی در بخش تک عکس صنعتی به مرتضی نورمحمدی اهدا شد. رتبه دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی در بخش تک عکس صنعتی به نیما ابوالقاسمی اهدا شد. رتبه اول: تندیس و لوح تقدیر و جایزه نقدی بخش تک عکس صنعتی به محمد خیاطی اهدا شد.
سپس نوبت به بخش مجموعه عکس صنعتی رسید و جوایز این بخش به این ترتیب اعلام شد:
رتبه سوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به محمد مهدی کشاورزی اهدا شد. رتبه دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به مسعود بهاری تعلق گرفت. رتبه اول: تندیس و لوح تقدیر و جایزه نقدی به محمد قورچیان رسید.
در ادامه برگزیدگان تک عکس تبلیغاتی بدین ترتیب معرفی شد:
رتبه سوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به مهشید زارع کاریزی اهدا شد. رتبه دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به حامد فخاران تعلق گرفت. رتبه اول: تندیس و لوح تقدیر و جایزه نقدی به سیدحسین اشرف السادات اهدا شد.
سپس نوبت به اعلام برگزیدگان بخش مجموعه عکس تبلیغاتی رسید که برگزیدگان به این شرح هستند:
رتبه سوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به حمیدرضا سبزه علی رسید. رتبه دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به پریسا نارنجی تعلق گرفت. رتبه اول: تندیس، لوح تقدیر و جایزه نقدی به سیدمهدی یداللهی تقدیم شد.
در ادامه نوبت به معرفی جوایز دانشجویی رسید و در بخش تک عکس تندیس و لوح تقدیر و جایزه نقدی به محمدعلی پورشکوری اهدا شد.
در بخش مجموعه عکس هم تندیس، لوح تقدیر و جایزه نقدی به حمیدرضا امیدبخش رسید.
اهدای نشان انجمن کارگردانان سینمای مستند
بخش دیگر این مراسم به اهدای نشان انجمن کارگردانان سینمای مستند رسید و به همین منظور بابک بهداد و پریسا عشقی برای اهدای این نشان روی صحنه حضور پیدا کردند و پس از قرائت بیانیه، نشان انجمن و لوح تقدیر بهترین کارگردانی را به حمید علیداد و باقر سروش برای فیلم «قوس الکتریکی» اهدا کردند.
در ادامه نوبت به معرفی جوایز بخش فیلم رسید و در بخش بهترین فیلم مستند از نگاه دانشجویان، تندیس و لوح تقدیر به الهام معروفی برای فیلم «۳۳۰ سی سی خاطره» رسید. دیپلم افتخار این بخش به بهرام عظیمی برای فیلم «سیم ششم» تعلق گرفت.
برگزیدگان بخش فیلمهای دانشجویی
سپس زمان معرفی برگزیدگان بخش فیلمهای دانشجویی رسید و تندیس و لوح تقدیر بهترین کارگردانی به ناصر ناصرپور برای فیلم «دسترنج» اهدا شد.
دیپلم افتخار این بخش هم به عابدین محمدی برای فیلم «چرخش» و سیدصفی الله حسینی برای فیلم «سرتیفیکیت» تعلق گرفت.
برگزیدگان بخش فیلمهای تبلیغاتی
در بخش فیلمهای تبلیغاتی، تندیس و لوح تقدیر بهترین کارگردانی به مرتضی پایه شناس برای فیلم «بلوک زنی» اهدا شد.
سپس در بخش پویانمایی گرافیک متحرک برگزیدگان بدین ترتیب معرفی شدند:
تندیس و لوح تقدیر بهترین کارگردانی به مهدی خرمیان به فیلم «سوزن بان» تعلق گرفت. تندیس و لوح تقدیر بهترین کارگردانی جایزه ویژه هیات داوران به بهرام عظیمی برای فیلم «سیم ششم» رسید. دیپلم افتخار این بخش به علی نیکوکار برای فیلم «مجتمع شهید مدرس» رسید.
برگزیدگان مجموعه مستندهای تلویزیونی
در ادامه این مراسم نوبت به اعلام برگزیدگان بخش مجموعه مستندهای تلویزیونی رسید.
تندیس و لوح تقدیر بهترین کارگردانی به وحید فرجی برای فیلم «مسیر نو» تعلق گرفت. تندیس و لوح تقدیر بهترین کارگردانی جایزه ویژه هیات داوران به حسام اسلامی برای فیلم «غرامت» رسید. دیپلم افتخار این بخش به احمد شفیعی برای «نبرد امواج» رسید.
سپس بیانیه هیات داوران بخش فیلم جشنواره فیلم و عکس صنعتی با محوریت تنوع آثار و ارتباطشان با سال حمایت از تولید ملی قرائت شد و برگزیدگان به این شرح معرفی شدند:
تندیس و لوح تقدیر بهترین کارگردانی به سیدمجتبی خیام الحسینی برای فیلم «در کنار هم» و محمد اسکندرزاده برای فیلم «شور شیرین» شد. تندیس و لوح تقدیر بهترین تهیه کنندگی به یاسر طالبی برای فیلم «کاغذ یک درنگ مچاله» تعلق گرفت. دیپلم افتخار این بخش به سید وحید حسینی نامی برای فیلم «کل به جز» رسید.
برگزیدگان بخش موضوعی
همچنین در بخش فیلمهای موضوعی ویژه برگزیدگان بدین ترتیب معرفی شدند:
تندیس و لوح تقدیر بهترین کارگردانی به نرگس رستمی معز برای فیلم «دیده بان» رسید. تندیس و لوح تقدیر بهترین کارگردانی به جواد وطنی برای فیلم «ورس» اهدا شد.
همچنین ۲ دیپلم افتخار این بخش به محمد دهستانی برای فیلم «نظر» و رضا شیخلانی برای فیلم «قطار اندیمشک» اهدا شد.
لوح تقدیر بخش عکسهای موضوعی هم به حسین جوادی و رسا قوام شهیدی اهدا شد.