به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در یکی از مسابقات مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و انتخابی جام ملت های ۲۰۲۳ چین تیم های ملی فوتبال ایران و کامبوج امروز پنجشنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که این بازی ۱۴ بر صفر به سود ایران تمام شد.
در این مسابقه که از ساعت ۱۷ و با حضور بانوان تماشاگر برگزار شد، احمد نوراللهی (۴)، سردار آزمون (۱۱، ۳۵ و ۴۵)، محمدحسین کنعانی زادگان (۱۸)، ویسال (گل به خودی - ۲۱)، کریم انصاریفرد (۴۰، ۴۸ و ۶۰ و ۸۸)، مهدی طارمی (۵۴)، محمد محبی (۶۵ و ۶۷)، مهرداد محمدی (۸۵) برای ایران گلزنی کردند تا دومین برد ایران در این رقابت ها (بعد از برد دو بر صفر مقابل هنگ کنگ) رقم بخورد.
ترکیب تیم ملی فوتبال و تعویض دژاگه
مارک ویلموتس سرمربی تیم ملی فوتبال ایران ابتدا قصد داشت تیمش را با ترکیب علیرضا بیرانوند، احسان حاجصفی، میلاد محمدی، احمد نورالهی، مرتضی پورعلیگنجی، کریم انصاریفرد، محمدحسین کنعانیزادگان، مهدی طارمی، سردار آزمون، اشکان دژاگه و رامین رضاییان وارد زمین کند. هنگام گرم کردن بازیکنان اشکان دژاگه دچار آسیب دیدگی شد و ویلموتس، محمد محبی بازیکن جوان سپاهان را به جای وی وارد ترکیب کرد تا این بازیکن اولین بازی ملی خود را تجربه کند. این توفیق اجباری با درخشش محبی همراه بود و این بازیکن توانست دو گل به ثمر برساند.
در نیمه دوم مسعود شجاعی (۵۷ - سردار آزمون)، امید ابراهیمی (۶۱ - احسان حاجی صفی) و مهرداد محمدی (۷۳ - محمد محبی) تعویض های ایران بودند.
نیمه نخست ۷ بر صفر؛ با درخشش سردار
همانطور که پیش بینی می شد ایران کار سختی برابر کامبوج نداشت و این تیم در نیمه نخست فقط یک یا دو توپ را تا دروازه ایران جلو آورد. ابتدا احمد نوراللهی در دقیقه ۴ با یک شوت از راه دور دروازه کامبوج را باز کرد. در دقیقه ۱۱ سردار آزمون با یک شوت دیگر توانست ایران را به گل دوم برساند. محمدحسین کنعانی زادگان مدافع ایران که برای ضربه کرنر جلو کشیده بود، روی توپ برگشتی که توسط رامین رضاییان ارسال شد، توانست با یک ضربه سر گل سوم را وارد دروازه حریف کند.
روند گلزنی های ایران همچنان ادامه یافت. مهدی طارمی در دقیقه ۲۱ ضربه ای را به سمت دروازه کامبوج زد که «ویسال» بازیکن این تیم به اشتباه دروازه خودی را باز کرد. سردار آزمون در دقیقه ۳۵ و در حالی که توپ از زیر دست دروازه بان کامبوج رها شده بود، توانست گل پنجم ایران و گل دوم خودش را در این بازی به ثمر برساند.
در دقیقه ۴۰ هم داور به خاطر اینکه دروازه بان کامبوج پاس مدافع این تیم را با دست از آن خود کرد، یک ضربه کاشته در داخل محوطه شش قدم به سود ایران گرفت. کریم انصاریفرد دیگر مهاجم ایران توانست این ضربه را به گل ششم ایران تبدیل کند.
اما این پایان کار نبود. سردار آزمون که در این مسابقه عملکرد چشمگیری داشت توانست در دقیقه ۴۵ توپ برگشتی حاصل از ضربه مهدی طارمی را به گل هفتم ایران و گل سوم خودش تبدیل کند تا نیمه نخست با همین هفت گل به پایان برسد.
نیمه دوم؛ پنالتی گرفتن بیرانوند و ادامه گلزنی
با شروع نیمه دوم، داور هندی مسابقه یک پنالتی به سود کامبوج اعلام کرد. بیرانوند در همان دقیقه ۴۶ روی بازیکن حریف مرتکب خطا شد ولی دروازه بان ایران همانند روند باشگاهی خود توانست این پنالتی را در دقیقه ۴۷ مهار کند تا دروازه اش بسته بماند.
از دقیقه ۴۸ دوباره موتور گلزنی ایران روشن شد. کریم انصاریفرد روی دفع ناقص توپ توسط مدافع کامبوج توانست با یک ضربه فنی گل دوم خود و گل هشتم ایان را به ثمر برساند.
در دقیقه ۵۴ مهدی طارمی با فرار از پشت مدافعان کامبوج توانست با یک ضربه آرام گل نهم را وارد دروازه کامبوج کند. کریم انصاریفرد هم در دقیقه ۶۰ گل دهم را به ثمر رساند.
در ادامه نوبت به محمد محبی رسید. محبی که به یکباره و به واسطه مصدومیت اشکان دژاگه وارد ترکیب شده بود، در دقایق ۶۵ و ۶۷ توانست گلزنی کند. گل اول او روی شوت محکم به دست آمد و گل دومش هم با یک ضربه سر.
مهرداد محمدی یکی از بازیکنان تعویضی ایران در این مسابقه در دقیقه ۸۵ با فرار از پشت مدافعان کامبوج و یک شوت محکم گل سیزدهم را وارد دروازه حریف کرد. سه دقیقه بعد بازهم نوبت به کریم انصاریفرد رسید که با پاس مهدی طارمی گل چهاردهم ایران و گل چهارم خودش را در این مسابقه به ثمر برساند.
سومین برد پرگل تاریخ فوتبال ایران
برد امروز تیم ملی فوتبال ایران مقابل کامبوج سومین برد پرگل تیم کشورمان محسوب می شود. پیش از این ایران مقابل گوام ۱۹ بر صفر و مقابل مالدیو ۱۷ بر صفر پیروز شده بود.
* ایران ۱۹- گوام صفر
مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ کرهجنوبی - ژاپن، ۴ آذر ۱۳۷۹، ورزشگاه باغشمال تبریز
* ایران ۱۷- مالدیو صفر
مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه، ۱۲ خردادماه ۱۳۷۶، ورزشگاه عباسین دمشق
* ایران ۱۴ - کامبوج صفر
مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، ۱۸ مهر ۱۳۹۸، ورزشگاه آزادی تهران
* ایران ۱۱ - سریلانکا صفر
مرحله مقدماتی المپیک ۱۹۸۰ - مسکو، ۱۹ اسفندماه ۱۳۵۸، ورزشگاه ملی سنگاپور
* ایران ۹ - پاکستان یک
جام صلح و دوستی سال ۱۹۶۶، ۲۳ اسفندماه ۱۳۴۴، ورزشگاه شیرودی
* ایران ۹ - بنگلادش صفر
جام محمدعلی جناج سال ۱۹۸۲، ۶ اسفندماه ۱۳۶۰، ورزشگاه کراچی پاکستان
* ایران ۹ - مالدیو صفر
مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه، ۲۳ خردادماه ۱۳۷۶، ورزشگاه آزادی تهران
* ایران ۸ - جامائیکا یک
بازی دوستانه، ۱۲ تیرماه ۱۳۸۶، ورزشگاه آزادی تهران
* ایران ۸ - یمن صفر
مرحله نهایی جام ملتهای ۱۹۷۶ - تهران، ۱۳ خردادماه ۱۳۵۴، ورزشگاه آزادی تهران
* ایران ۸ - نپال صفر
مقدماتی جام ملتهای ۱۹۹۶ - امارات، ۲۱ خردادماه ۱۳۷۵، ورزشگاه آزادی تهران
* ایران ۸ - مالدیو صفر
مقدماتی جام ملتهای ۲۰۰۰ - لبنان، ۱۲ فروردینماه سال ۱۳۷۲، ورزشگاه شهر حلب سوریه
این در حالیه که سالها قبل هم که بانوان حضور نداشتند هم نتیجه های بهتری که ۱۷ و ۱۹ تا گل هم زده باشیم در سابقه تیم ملی ما وجود داشته و هیچ ربطی هم به حضور بانوان در ورزشگاه نداشته
حضور زنان در ورزشگاه با رعایت شرایط پوششی مناسب هیچ اشکالی نداره اما اگه قراره برخی ها این بردها رو نتیجه حضور بانوان بدانند و هر جوری خواستند در ورزشگاه ظاهر بشوند ؛ با اینکه دوست نداریم که چنین جمله ای رو بگیم اما امیدواریم در بازی بعدی تیم ما شکست بخوره تا برخی ها با برداشت های مسخره شون این پیروزی ها رو به کام ما و دیگران تلخ نکنند