اولین کارگاه آموزشی بینالمللی مشترک بین دانشگاه بناب و دانشگاه آتاترک در قالب تفاهم نامههای بینالمللی منعقد شده دانشگاه بناب ۷ تا ۹آذرماه سال در دانشگاه آتاترک ترکیه برگزار خواهد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه بناب، اولین کارگاه آموزشی بینالمللی مشترک بین دانشگاه بناب و دانشگاه آتاترک با عنوان «Worshop on Pure and Applied Mathematic ۲۰۱۹»، در قالب تفاهم نامههای بینالمللی منعقد شده دانشگاه بناب با بیش از ۱۵ دانشگاه معتبر اروپایی و آسیایی، ۷ الی ۹آذرماه سال جاری در دانشگاه آتاترک ترکیه برگزار خواهد شد.دکتر حسین پیری رئیس دانشگاه بناب دیپلماسی علمی را از شاخصترین و مؤثرترین گامهای پیشرفت در آموزش عالی دانست و گفت: دیپلماسی علمی را میتوان بهعنوان یکی از مؤثرترین شاخصههای دیپلماسی عمومی به شمار آورد.
وی ادامه داد: دانشگاه بناب با آگاهی از تأثیرگذاری بالای روابط علمی بینالمللی در حصول نتایج مطلوب، به دنبال سرمایهگذاری در این عرصه نوین میباشد.
رئیس دانشگاه بناب در ادامه اقدامات این دانشگاه در راستای بینالمللی شدن را مثبت ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه بناب در راستای بینالمللی شدن گامهای بزرگی برداشته است و سیاست دانشگاه، روابط بینالمللی بهصورت عملیاتی میباشد.
وی ادامه داد: در این کارگاه آموزشی که اعضای هیئت علمی دانشگاه بناب به همراه برخی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز حضور خواهند داشت، روسای دو دانشگاه بهعنوان اعضای کمیته افتخاری بوده و دکتر میرسجاد هاشمی بهعنوان سخنران مدعوین کارگاه آموزشی میباشند و اعضای هیئتعلمی گروه ریاضی دانشگاه بناب نیز بهعنوان اعضای کمیته علمی در این رویداد علمی فعالیت خواهند کرد.
رئیس دانشگاه بناب در پایان لازمه اصلی پیشرفت دانشگاههای نسل جدید و نوپا را بینالمللی شدن دانست و گفت: دانشگاههای نسل جدید و نوپا برای پیشرفت و توسعه باید بهسوی بینالمللی شدن و دیپلماسی علمی گام بردارند و بالأخص با بهرهمندی از پتانسیل عظیم دانشگاهها و مراکز علمی جهان اسلام میتوان گامی مثبت در جهت شکوفایی و پویایی دانشگاهها برداشت.
گفتنی است وبسایت رسمی این کارگاه آموزشی بینالمللی به آدرس https://wopam ۲۰۱۹.atauni.edu.tr / میباشد.