یک کارشناس مسائل غرب آسیا با تاکید بر اینکه انتقال تشویش و ناامنی از داخل سرزمینهای اشغالی به منطقه راهکار همیشگی رژیم صهیونیستی است، خاطرنشان کرد: اساسا صهیونیستها برای اینکه بحران را از خود دور کنند، تلاش میکنند تا با فرافکنی نگاهها را به خارج از سرزمینهای اشغالی سوق دهند.
سیدجعفر رضوی، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص هشدار رئیس اسبق موساد درباره وقوع حوادثی همچون ترور مقامات ارشد رژیم صهیونیستی گفت: این نوع اظهارنظرها نشان میدهد که جامعه صهیونیسم در بخشهای امنیتی و اجتماعی دچار شکافهای عمیق و جدی شده است که ممکن است برخی را به اقداماتی شبیه آنچه در دهه ۱۹۹۰ و ترور "اسحاق رابین" رخ داد، سوق دهند.
وی در ادامه با کنار هم گذاشتن این سخنان و سخنان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه متخصصین سراسر جهان باید دست به دست یکدیگر بدهند تا کاربران ایرانی به فضاهای اجتماعی راه پیدا کنند، گفت: این اقدام نیز در راستای اظهارات رئیس سابق موساد و در حقیقت در جهت صدور بحران است به شکلی که بحران و ناآرامی را از داخل رژیم صهیونیستی به بیرون از آن انتقال یابد.
رضوی با تاکید بر اینکه انتقال تشویش و ناامنی از داخل اسرائیل به منطقه راهکار همیشگی این رژیم جعلی است، خاطرنشان کرد: اساسا اسرائیلیها برای اینکه بحران را از خود دور کنند، تلاش میکنند تا با فرافکنی نگاهها را به خارج از سرزمینهای اشغالی سوق دهند که هم افکار عمومی از تمرکز بر فضای داخلی اسرائیل منحرف شود و هم برای کشورهایی که در برابر آنها هستند، بحران سازی کنند.
این کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: الان و در این دوره نیز شاهد آن هستیم که مقامات رژیم صهیونیستی با وجود آنکه به شکافهای داخلی خود اعتراف دارند اما سعی در انتقال بحران به کشورهایی میکنند که به نوعی دشمن آنها به حساب میآیند.
وی با اشاره به ایجاد ناآرامی در برخی از کشورهای منطقه گفت: شرایط منطقه شاید در نگاه اول به نفع رژیم صهیونیستی باشد، چون کشورهای منطقه دچار بحران مقطعی شدند، اما اگر عمیقتر به این مسئله نگاه کنیم صهیونیستها در گذشته در راه اندازی انقلابهای نرم به کمک آمریکا موفق بودند و حتی در کشورهایی مثل اوکراین موفق به پیاده سازی طرحهای خود شدند.
رضوی افزود: اما در شرایط فعلی استیصال رژیم صهیونیستی از آنجا به چشم میآید که زمانی که در کشورهایی مثل عراق، ایران و لبنان (کشوهای محور مقاومت) شاهد این هستیم که این بحرانها به نوعی مدیریت شد.
وی گریزی به شرایط حاکم در عراق زد و گفت: البته در عراق قدری اوضاع متفاوت است، اما در ایران که کاملا بحران مهار شد و در لبنان نیز انقلاب نرم و بحران اجتماعی ایجاد نشد و فرآیند سیاسی نیازمند زمان برای تغییر وضعیت در رسیدن به ثبات سیاسی خواهد بود. در موضوع عراق نیز شاهد تایید صحبتهای مرجعیت در این کشور توسط مردم هستیم که ملت عراق با تمام انتظاراتی که دارند براساس و در چارچوب خواستههای مرجعیت حرکت میکنند.
این کارشناس مسائل غرب آسیا در پایان خاطرنشان کرد: براساس این روند به نظر میرسد مدیریت بحرانی که صهیونیستها در منطقه ایجاد کردند شکست مدیریتی آنها را به بار آورده است و رژیم صهیونیستی نیز به خوبی به این نکته واقف است و در تلاش است که بحرانهای جدیدی را در منطقه تدارک ببیند.