سبک فراخوان برای حضور در انتخابات از سوی برخی سران اصلاحات، بعد از کلی تهدید به عدم حضور در انتخابات آتی و بیان کلماتی همچون «انتخابات آزاد» معنایی جز ایجاد هزینه برای نظام هیچ معنای دیگری ندارد.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- محمدجواد امیدی؛ * پس از گذشت ۶ سال از از نتیجه تکرار رئیس دولت اصلاحات، که منجر به وقایع کنونی در سیاست خارجی و داخلی کشور شد مجددا زمزمههایی دوگانه و مشکوک حول انتخابات مطرح شده است که لازم است مورد توجه امت بصیر ایران اسلامی قرار بگیرد.
اخیرا رئیس دولت اصلاحات با فراخوانی گسترده از لیدرهای اصلاحات در سراسر کشور خواسته است تا در انتخابات یازدهم مجلس شورای اسلامی حضور گسترده داشته باشند. این مسئله از این نگاه که شرکت کردن احزاب مختلف در انتخابات موجب حضور گسترده مردم در این امر مهم خواهد شد و پویایی و نشاط را در انتخابات به ارمغان میآورد در ظاهر، خوب است، اما ثبت نام برخی افراد سابقه دار که خود از رد صلاحیتشان اطمینان دارند و یا در قانون حائز شرایط قانونی کاندیداتوری نیستند قطعا امری مشکوک است.
به طور مثال در برخی حوزههای انتخابیه افرادی ثبت نام کرده اند که از ابعاد مختلف حائز شرایط قانونی نیستند وخود به این مساله واقف هستند و یا سالیان گذشته برای نظام ایجاد هزینه کرده و نه تنها از اشتباه خود توبه نکرده بلکه برای جبران آن نیز هیچ اقدامی انجام نداده اند (نظیر نامه جام زهر مجلس ششم).
مسئله مهمتر که باید به آن توجه شود این است که باتوجه به تعداد کرسیهای مجلس شورای اسلامی و آمار ثبت نام کنندگان در سراسر کشور، با یک حساب سرانگشتی میانگین حدودا ۵۰ نفر برای هر کرسی به دست میآید.
این مسئله زمانی حساستر میشود که عباس عبدی از تئوریسینهای اصلاحات در ادامه درخواست رئیس اصلاحات فرخوان میدهد که اصلاح طلبان با بهترین نیروهایشان وارد انتخابات شوند حتی «زندان رفته ها»!
این سبک فراخوان برا حضور در انتخابات، بعد از کلی تهدید به عدم حضور در انتخابات آتی و بیان کلماتی همچون «انتخابات آزاد» معنایی جز ایجاد هزینه برای نظام به بهانه واهی و همیشگی «نظارت استصوابی» و حمله به شورای نگهبان هیچ معنای دیگری ندارد.
به نظر میآید تفکر حاکم باتوجه به کارنامه مردودش در حوزههای مختلف، شکست را از پیش قبول کرده با فرار روبه جلو و این دست اقدامات در سراسر کشور به دنبال راه نجاتی برای خود است. قطعا با توجه به مواردی که ذکر شد نفرات زیادی که حائز شرایط قانونی برای کاندیداتوری نیستند از گردونه انتخابات خارج خواهند شد.
باید شورای نگهبان بدون توجه به هجمههای وارده به وظیفه ذاتی خویش برای پاسداری از انقلاب به خوبی عمل کرده و نهادهای امنیتی و قضایی هرگونه فتنه که حول محور این مساله در حال شکل گیری هست را در نطفه خفه کنند.
البته دست به قلمان و تئوریسینهای این طیف فکری بدانند که امام راحل درباره هجمه و تهمت علیه شورای نگهبان فرمودند: هرکس بگوید شورای نگهبان کذا است، مفسد است؛ لذا توجه داشته باشند هر مطلبی که حول این محور مطرح شود قطعا در راستای برنامه دشمن و ایجاد فتنه جدید است که با پاسخ امت بصیر ایران اسلامی روبرو خواهد شد.
* محمدجواد امیدی - فعال دانشجویی استان لرستان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.