احمد توکلی گفت: من به طرفداران پیوستن به این معاهده بینالمللی قویاً میگویم، اگر در شرایط فعلی رأیگیری شود، مجمع تشخیص مصلحت نظام حتماً با پیوستن جمهوری اسلامی به FATF مخالفت خواهد کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمد توکلی در گفتوگویی با اشاره به حدس و گمانهایی که این روزها درباره تصویب یا عدم تصویب پیوستن ایران به FATF در مجمع تشخیص مصلحت مطرح میشود اظهار داشت: این درست نیست که عدهای از احتمال رأی مثبت آوردن این موضوع خبر میدهند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ این سوال که دلیل فرسایشی شدن بررسی مساله FATF چیست گفت: آقای روحانی اواخر سال پیش از طریق آقای دژپسند، وزیر اقتصاد، پیغام فرستاده بود که برای رأیگیری بر سر FATF فعلاً دست نگه داریم. همچنین آقای مجید انصاری هم خواست تصمیمگیری را عقب بیندازیم، چون آنها میدانستند در صورت رأیگیری، رأی مجمع به این موضوع منفی خواهد بود.
توکلی همچنین ادامه داد: گروهی میگویند «اگر دولت در اختیار اصولگرایان بود، تا به حال مجمع برای پیوستن به FATF رأی مثبت داده بود»، که در جواب باید گفت: چنین برداشتهایی غلط است. من نمیدانم چطور این دروغها را میگویند و ۴۳ نفر از اعضا را به بیدینی متهم میکنند. اساساً مساله به این مهمی را نباید وارد رقابتهای سیاسی کنیم و چنین مواضعی بگیریم.
این کارشناس اقتصادی افزود: عقب افتادن تصمیمگیری بر سر FATF به این دلیل است که در برخی مسائل و موضوعات مراعات میکنیم و مهم نیست که در ماه دهم یا آخر سال باشیم. من به طرفداران پیوستن به این معاهده بینالمللی قویاً میگویم، اگر در شرایط فعلی رأیگیری شود، مجمع تشخیص مصلحت نظام حتماً با پیوستن جمهوری اسلامی به FATF مخالفت خواهد کرد.
احمد توکلی در پایان صحبتهایش گفت: متاسفانه گروهی همه بحثهای مهم را به سیاست و سیاسیکاری ربط میدهند. FATF موضوع بسیار مهمی است که برای تصمیمگیری حتماً باید تمام جوانب را در نظر بگیریم و اینطور نیست که هر کسی به دلیل تعلقات جناحی و سیاسی درباره این موضوع مهم موضعگیری کند و مطالبهای داشته باشد.