یکی فعال اجتماعی گفت: کسانی که به دنبال رویکردی محافظه کارانه هستند، یعنی مطالبه مشخصی روی زمین ندارند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجمع دانشجویی آرمان (جنبش عدالتخواه) دانشگاه شیراز نشستی با حضور وحید اشتری، فعال اجتماعی و میلاد گودرزی برگزار کرد.
در این نشست میلاد گودرزی فعال اجتماعی در پاسخ به این سوال که چرا در مبارزه با فساد فقط به دولت روحانی میپردازید؟ چرا هیچ وقت به دولت پنهان نمیپردازید؟ تصریح کرد: مغالطهای که بعضا پیش میآید اینطور است که تلقی شود این ژست که در مقابل مطالبهگریهای بامختصات گفته میشود چرا شما به فلان نهادها و فلان اشخاص نمیتازید، یک ژست آوانگارد و رادیکال است. اتفاقامحافظانهکارانهترین رویکرد، همین رویکرد است.
گودرزی مطرح کرد: این رویکرد ما را از مطالبه مشخص و پیگیری یک مسئله روی زمین به یک ماواری موهوم میرساند که هرگز به نتیجه نمیرسد، ما کلان پروژه خود را عدالت تعریف کردهایم و ذیل آن مفاهیم را تعریف میکنیم و ذیل آنها به نقشه عملیاتی روی زمین میرسیم. اتفاقا کسانی که مسائل روی زمین را دقیق و مشخص پیگیری میکنند افق پیش روی خود را بهتر از دیگران میبینند.
این فعال اجتماعی اظهار کرد: در مسیر عدالتخواهی هدف اصلی، مسئلهای است که درصدد رفع آن هستیم. اشخاص و یا نهادهایی که در وقوع فساد نقش داشتهاند مهم نیستند، باید با آنها مقابله کرد، اصولگرا و اصلاحطلب هم تفاوتی ندارد.
وی درادامه گفت: منظور از دولت پنهان یعنی چی؟ کسانی که به دنبال رویکردی محافظه کارانه هستند یعنی مطالبه مشخصی روی زمین ندارند جاهای که ما بتوانیم مطالبه دقیق و مشخص از نهادها که شماها میگوید داشته باشیم مانند کلیپی که از بنیاد مستضعفان ساخته شد نمونه ای از مطالبه گری شفاف در روی زمین است.
گودرزی خاطر نشان کرد: مطالبه محافظه کارانه راضی کردن خودمان به بی عملی است با این کار نمی خواهیم وارد صحنه شویم و برای اینکه این ژست حفظ شود وبگوییم بی عمل نیستیم در کنار نظاره گر هستیم.
این فعال اجتماعی در ادامه بیان کرد: اگر در دعوای روی زمین وارد عرصهای شدی و از جناحی یا شخصی چشم پوشی کردی این ایراد از زاویه دیگری وارد است.